Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
srpna

Letní kino: Kdyby tisíc klarinetů

Kino Humanita

zpět na výpis akcí
 

Osmička žije a Káva Na Dobrém Místě vás zvou na letní kino s posezením u dobrého jídla a pití.

Datum:20. 08. 21
Cena:100 Kč
Čas:21:00 - 23:15
Kategorie: kultura|kina

Přijďte posedět do dvorany libeňského kina Humanita, jen 150 metrů od metra Palmovka. Kino bylo v provozu do 60. let, nyní je obnovováno. Je otevřeno každý pátek k posezení a občerstvení už od 19 hodin, přijďte si dát výborná piva z minipivovarů, víno nebo něco k snědku. Promítáme se setměním (cca od 21:00).
Za 390 Kč možno od 20:30 hod. do konce promítání neomezeně konzumovat víno a pivo (na čepu řemeslné pivovary).

Tento pátek hrajeme československý muzikál Kdyby tisíc klarinetů (1964).
Protiválečný muzikál svedl na plátně všechny populární osobnosti tehdejší české pop-music. Ve fiktivním lázeňském městečku Alkalis je odhalena socha Johanna Sebastiana Bacha. Právě v té době dezertuje z místní posádky pacifistický vojín Schulze a ve střeženém prostoru dojde k zázračné proměně zbraní v hudební nástroje. Na místě kuriózní události natáčí televizní reportérka Tereza (Jana Brejchová), která má na pokyn svého šéfa připravit v kasárnách velkolepou revui. Akci se marně snaží překazit militantní oficíři... Jiří Suchý a Jiří Šlitr ztvárnili dvojici parašutistů, kteří stráví noc za oknem ženské komnaty.

Kino Humanita
Tel:
Novákových 489/20a
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: