Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
srpna

O pejskovi a kočičce

Gabriel Loci

zpět na výpis akcí
 

Pejsek a kočička spolu bydlí v domečku a snaží se všechno dělat tak, jak to dělají lidé. Loutková pohádka.

Začátek:21. 08. 21
Konec:22. 08. 21
Cena:100 Kč
Čas:15:00 - 16:00
Kategorie: pro děti|Divadlo

Někdy se jim to daří docela dobře, ale většinou to všelijak popletou. V tomto představení pejsek a kočička myjí podlahu, a protože se pořádně zašpiní, tak se také vyperou a usuší. Potom se pustí do pečení dortu. Snesou všechny dobroty, které mají doma, a myslí si, že takový dort bude ten úplně nejlepší. Ale dort jim sežere hladový pes a má z toho jen velké bolení břicha. Po přestávce se pejsek a kočička probudí do zimní nálady. Najdou dopisní schránku plnou dopisů od dětí, a tak jim, jako slušně vychovaní tvorové, píší odpověď. Psaní nesou na poštu, ale mezitím jejich domeček zapadá sněhem. Pejsek domeček vyčenichá podle syrečku, který zůstal uvnitř.

Pohádka je vhodná pro děti od 3 let.

Pohádka se hraje v sobotu a v neděli vždy od 15:00.

Gabriel Loci
Tel: 602 506 507
Holečkova 106/10
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: