Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Nové autokino, divocí koně v přírodě, unikátní sad, nové podniky k ochutnání...

doporučujeme | 23. 4. 2021

Kdyby byl svět v pořádku, tak byste se tento víkend mohli těšit na Majáles, Dyzajn Market, koncert J.A.R. nebo premiéru nového představení Cesty od La Putyky… Nebude nic z toho. Ale smutky stranou, uvolněné místo po odložených akcích rychle zaplňují další zajímavé novinky! V Holešovicích vám naservírují koncerty rovnou do auta, v Braníku se rozjíždí nové autokino, a jelikož má být o víkendu docela jaro, vezme vás i do svatebního sadu nebo k unikátnímu koňskému výběhu. A už jste navštívili osm nově otevřených podniků?

P.S. Udělejte kousek dobra a v sobotu pomozte lidem v těžké životní situaci tím, že nakoupíte něco do sbírky potravin.

clanky7/DenZeme_signal_NWL.jpeg
Signal festival rozsvítil ke Dni Země na holešovickém výstavišti novou instalaci. Zářit bude až do středy. TADY je mapa, kde projekt najdete.

Nové autokino: Vyzkoušejte nové autokino v Braníku. V pátek promítají zkušebně Portrét dívky v plamenech. K filmu vám do auta naservírují i výtečné menu (třeba grilované kalamáry). Více➠ZDE Dál samozřejmě promítá i autokino na Strahově, o víkendu dávají Fridu, Chlast, nebo ŠarlatánaVíce➠ZDE

Venkovní hra: Mezinárodní škola kouzel nabízí výuku vaření lektvarů, jízdy na koštěti, obranu před zaklínadly a věštění z koule. Počet míst je však omezen. Zvládnete projít čarodějnými zkouškami? Rodinná venkovní hra zabere 2-3 hodiny. Více➠ZDE

Art Parking: Špatná zpráva pro všechny dezoláty: Páteční i sobotní koncerty Vypsané fiXy jsou vyprodané. Nicméně pokud byste chtěli zažít zase koncert naživo, i když z auta, po neděli můžete zajet na Sto zvířat, Znouzectnost nebo Xaviera Baumaxu.  

Jarmark pro děti: A program pro děti pod střechou? V rámci festivalu Dítě v Dlouhé se mrkněte na jarmark se spoustou zábavných aktivit. Na výběr je papírová dílna, možnost vyrobit si vlastní masku, zahrát pexeso, protáhnout se... Navíc na zájemce čeká na webu jarmarku i soutěž. Více➠ZDE


VZHŮRU DO SADU
Třešňový sad v Hrdlořezích zdobí kilometr bílé látky a společně s kvetoucími stromy nabízí jedinečnou podívanou a ideální cíl pro prvomájovou procházku. A také nové krmení vašich instagramů!
Více➠ZDE

CO JÍST A PÍT
Moravské víno, sezónní menu nebo voňavý koláč? Objednejte si něco z nově otevřených podniků. Na výběr je nová kavárna, vinotéka i tajné bistro.
Více➠ZDE

SEJDEME SE U KONÍ?
Při vycházce na Dívčí hrady můžete nově pozorovat čtyři volně se pasoucí klisny koně Převalského. Stádo by se mělo časem rozrůstat. Prosíme, koníky ničím (NIČÍM!) nekrmte. Díky.
Více➠ZDE

Dívejte se, poslouchejte a bavte se

 

Týmový kvíz: Simpsonovi - online

CityBee podporuje

24.04. 19:00



 

Mňága a Žďorp: Spešl! - livestream koncertu

CityBee podporuje

24.04. 19:00


 

Město a technologie

Find & Win Prague

24.04. 12:00

...And the winner is?

Otřepaná fráze, kterou v noci na pondělí bude poslouchat téměř celý filmový svět. Budou totiž ohlášeni vítězové letošních Oscarů. Nejvíce nominací má Fincherův sequel Občana Kanea – snímek nazvaný Mank. Chcete vidět ukázku? Více➠ZDE

[gify/oscar_giphy.gif]

news

Autokina: Nově v Braníku. Na Strahově i dva filmy denně

Nově otevřeno: Chléb & hry, kafe & kytky, sezónní bistro & utajený bar

Oslaďte si život croblihou, zmrzlinovými sušenkami nebo čokoládovou kremrolí

Venkovní výstavy, umění ve výlohách, offline hry, tipy na výlety. Víme, kam vyrazit

víkend

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!