Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

TOP akce: Filmový kvíz, erotic slam, utajené nové bistro a další chuťovky

doporučujeme | 1. 3. 2021

Tak už nám to zase začalo… První ze tří týdnů v hodně omezených hranicích. Taky začal březen – měsíc odkazující svým názvem k nejoblíbenějšímu stromu všech alergiků. Mimochodem, anglické slovo “March” je zase odvozené od římského boha války Marse. Buďte prosím ohleduplní a bojujte s tou velkou mikrohrozbou doma za zavřenými dveřmi, pokud je to možné. Máme pro vás inspiraci, jak se zabavit.

clanky7/Benjamin_FB.jpg

Aby nebylo smutno aneb Akce pro zábavu

 

Zábavné úterý: filmové komedie - online

CityBee podporuje

02.03. 19:00


Něco do uší? Pusťte si tam Báru Zmekovou nominovanou na hudební Anděly.

Kam pro jídlo s sebou?

 

Benjamin na cestách - restaurace u vás doma

Benjamin14.cz

27.02. - 31.03.


 

Kam na Avocado Toast ?

Avocado Bistro

21.02. - 21.01.


Už k vám doputovala zpráva o nové Secret Bistru?

A kde nakrmit hlad po poznání?

 

Online festival: Zažij Nový Zéland

Kolem světa

01.03. 19:00


 

Questquiz Turnaj: Harry Potter - online

Questerland

04.03. 18:00




V autokině na Strahově tento týden promítají kupříkladu britské drama Judy s Renée Zellweger.

Kde uspokojit jiné chutě?


 


Umění v izolaci. To je název dalšího výjimečného počinu Cirku La Putyka. Jedna osobnost na 24 před kamerou a vše vidíte živě u sebe doma. A dotyčné(mu) můžete klidně zavolat... Více ZDE

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!