Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
února

Benjamin na cestách - restaurace u vás doma

Benjamin14.cz

zpět na výpis akcí
 

Restaurace Benjamin, která oslovila michelinské komisaře, nabízí službu šéfkuchaři až do domu. Nechte si uvařit doma špičkovými šéfkuchaři!

Začátek:27. 02. 21
Konec:31. 03. 21
Cena:od 1 190 Kč
Čas:10:00 - 23:59
Kategorie: gastro|restaurace, ostatní

Nikdo z celého týmu v čele se Štěpánem Návratem nečekal, jak velký zájem to vzbudí.
Nyní přichází s jarním menu, kterým objíždí Českou republiku. První sousta patří chlebu, máslu a pomazánce. Pak následuje Amuse bouche. Jako startovní chod je Siven, zelené jablko a křen. Kombinace, která nastartuje chuťové pohárky. Další je Celer, žloutek a kuřecí jus. Zdálo by se toto spojení převelice jednoduché a ono také je. Neuvěřitelná hravost a jednoduchost na talíři od šéfkuchařů z Benjamina. Příběh u stolu pokračuje a tentokrát se servíruje Jeseter, libeček a morek. „Většinou se dámy zarazí a přemlouvají se k ochutnání. Poté už následuje jen spokojená tvář. Připravujeme a hrajeme si s českou klasikou. Morek prostě k naší kultuře patří,“ dodává šéfkuchař a majitel Štěpán Návrat. Jako hlavní chod přichází Daněk, houby, cibule a jus. Těžší pokrm v závěru, o to s intenzivnějšími chutěmi. Sladkou tečkou je oblíbený Pribináček, jogurtová pěna a rakytník. Tento dezert byl opakovaně v několika modifikacích servírován v Benjaminovi. Sklízel a sklízí úspěch vždy.
Protože Pribináček v podání Štěpána Návrata, Gavina Lewise a Jakuba Červenky je prostě jiný. Tato trojice je nevídaná, impulsivní, a hlavně velice profesionální. Možnost je mít doma k nezaplacení.
Cena při 4 osobách činí v případě 4 chodů 1190CZK na osobu, při 5 chodech 1390CZK. Cena se upravuje v závislosti na počtu osob a místu servisu. Objednávky na mailu norska@benjamin14.cz či na telefonním čísle 774 141 432.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: