Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
března

Questquiz Turnaj: Harry Potter - online

Questerland

zpět na výpis akcí
 

Další turnaj Questquizu se zaměří na Harryho Pottera a jeho čarovný svět! Všichni fanoušci jsou vítání. Otázky budou zaměřené na knížky i na filmy!

Datum:04. 03. 21
Cena:100 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Přinášíme Vám další turnaj QUESTQUIZU! Nyní se zaměříme na Harryho Pottera a jeho čarovný svět! Všichni fanoušci jsou vítání, ale buďte obezřetní, naše otázky budou zaměřené jak na knížky, tak na filmy!
Hrajeme o balíček MAGICKÉ ŠKOLY, ve kterém mimo jiné najdete i voucher na jakoukoliv naši únikovou hru!
Zápisné je 100 Kč/ na osobou, v týmu může být 1-6 hráčů.
Zaregistrovat se můžete na naší stránkách: https://questerland.cz/questquiz_turnaj/,
nebo nám napište na email: info@questerland.cz, ve kterém uveďte počet hráčů a název týmu. My vám zašleme veškeré instrukce a informace k platbě a zároveň vám potvrdíme účast.
S hráči z vašeho týmu nemusíte být v jedné místnosti, vše bude probíhat online a nezáleží na tom, kde se kdo zrovna nachází.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: