Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Nově otevřeno: Španělské tapas, italské tramezzini a iracionální Salvador Dalí

doporučujeme | 16. 1. 2020

Do letní dovolené ještě daleko, ale klidně už v lednu můžete v Praze trochu exotiky poválet na horním patře svých úst. V nové restauraci El Camino ochutnáte španělskou kuchyni. V novém bistru Aperitivo  na vás dýchne italský temperament. Nebo můžete ztratit hlavu v novém muzeu s díly katalánského umělce Salvadora Dalího. Čekání na léto si můžete zkrátit i pletením svetrů z bio příze, kterou nakoupíte v Yarn Queen Prague. Tady je přehled podniků, které se na pražské scéně objevily na konci roku 2019.

[clanky5/jidlo-mnam(2).jpg]

Základna Restaurace nabízí návštěvníkům to nejlepší z české kuchyně a zlato z tanku čepované s láskou.

Všechny podniky v 1 mapě


Staré Město & Nové Město

 

Základna Restaurace

ZÁKLADNA je restaurace, kde najdete české zlato z tanku podávané s láskou a dobrým...


 

Muzeum Salvadora Dalího - ENIGMA

Přijďte odhalit tajemství, které ukrývá největší soukromá světová sbírka soch...

clanky5/sal-daliok.jpg

Prozkoumejte delirium iracionality, nechte se vtáhnout do snů a podrobte se psychoanalýze. Kolekce Dalí Universe představuje největší soukromou sbírku soch, surrealistického nábytku, zlatých předmětů a ručně psané grafiky Salvadora Dalího.

Smíchov

 

Cafe Tone

Moderní kavárna s výběrovou kávou od Nord Beans a řadou cukrovinek a donutů....

Vinohrady

 

Mou Prague

Kavárna? Bistro? Cocktail bar? Ani jedno z toho. Mou je místo, kde se všechny tyhle...


 

El Camino Tapas Restaurant

Španělská kuchyně ve své nejryzejší podobě se dostává do centra gastronomického dění...

Nově otevřená restaurace El Camino nabízí nejen vynikající španělskou kuchyni a víno, ale také cestu španělskou kulturou a tamními zvyky. (El Camino = cesta). 

Nusle

 

Yarn Queen Prague

První opravdový Yarn shop v Praze...

V prvním opravdovém Yarn shopu v Praze najdete vše, co potřebujete k pletení. Včetně kurzů pletení i hotových výrobků. Všechny příze jsou 100%​ bio.

Letná

Vafle z Waf-Waf jste již jistě ochutnali, ale vyzkoušeli jste i nově otevřenou zateplenou zimní zahradu na Letné (viz níže)? Kapacita pobočky se tím zvětšila o dalších 30 míst. (Druhou vaflárnu najdete na ÍPáku, v lednu otevřou třetí pobočku v Palladiu.)

 

Waf-Waf (Letná)

Unikátní koncept zaměřený na vafle a palačinky na Letné....

Dejvice

 

Mazelab.coffee

Unikátní kavárna ve dvoře domu na ulici Československé armády čp. 26....


 

Dejvická 34 Aperitivo

Aperitivo! Rychlé občerstvení v italském stylu. Místo pro neformální setkání s...

Ve zbrusu novém italském bistru Dejvická 34 Aperitivo vám nabídnou rychlé občerstvení v podobě sendvičů, tramezzini, salátů, dezertů, kávy, Prosecca i limonády...

Libeň

 

Kofio

Portál Kofio je internetová platforma, která sdružuje české a zahraniční pražírny...



přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!