Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Yarn Queen Prague

Praha 4, Nuselská 120/27, 140 00

zpět na výpis
 
Yarn Queen Prague

První opravdový Yarn shop v Praze

Telefon:777 322 714
Kategorie: lifestyle|Nakupování


Několik let jsem nosila v hlavě myšlenku na kamenný obchod v Praze, kde by bylo možné si příze osahat, nakombinovat, ale nejen to. Potkávat se, učit se nové věci, sdílet radost z projektů... poznat nové přátelé. No a je tu.
Několik jsem jen snila, několik měsíců promýšlela... a už máme klubíčka v obchodě! Jaká? Že vás to hned napadlo? Vyzradím jen část - samé úžasné materiály. Jen příroda...Tedy nejen ovečky. Co třeba yak? Nebo....  a mám v merku a i na cestě další úžasné mazlíky, nechte se překvapit. Jo a máme i stůl a židle. Proč? No abyste měli kde posedět a poplést.
 
:Několik jsem jen snila, několik měsíců promýšlela... a už máme klubíčka v obchodě! Jaká? Že vás to hned napadlo? Vyzradím jen část - samé úžasné materiály. Jen příroda...Tedy nejen ovečky. Co třeba yak? Nebo....  a mám v merku a i na cestě další úžasné mazlíky, nechte se překvapit. Jo a máme i stůl a židle. Proč? No abyste měli kde posedět a poplést třeba. Nebo poháčkovat to taky...
Jo a ten tukan nebo, co to je, se se mnou chudák harcuje poslední roky pořád někde, ale bacha na něj začal krást klubíčka! Představte si, že ho u mne poznala jedna zákaznice! Určitě se zeptáte, jak ho mohla poznat? Jooo poznala - maminka mi ho koupila před lety u ní v obchodě. Svět je malý.... A pletení spojuje.
Uvědomuji si čím dál víc, jak člověk chtě nechtě žije ve své bublině. Do práce z práce... je rád, když stihne rodinu a pár přátel... Kde jinde bych potkala tolik nových kamarádek jako poslední roky při pletení? A další mi přicházejí a určitě ještě přijdou do života.

Nuselská 120/27
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: