Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

El Camino Tapas Restaurant

Praha, Jagellonská 10, 13000

zpět na výpis
 
El Camino Tapas Restaurant

Španělská kuchyně ve své nejryzejší podobě se dostává do centra gastronomického dění a proto je tu El Camino.

Telefon:725543717
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Jedinečný španělský způsob stolování TAPAS se prezentuje podáváním menších porcí v kombinaci variací studených i teplých mořských plodů, masových a bezmasých pokrmů.

David Böhm začal svou gastronomickou dráhu v Mariánských Lázních v hotelu Bohemia. Jeho cesta dále vedla do severní Itálie a poté na mnoho let do Anglie. V Anglii se David seznámil se Španěly, kteří ho pozvali, aby s nimi vařil na vesnické fiestě v zapadlém koutě západního Španělska. Španělsko Davidovi jednou pro vždy učarovalo. Následovaly mnohé cesty, seznámení s vinaři a stáže v restauracích a vinařstvích. To vše vyústilo v otevření španělské tapas restaurace Medité v Mariánských Lázních. Cesta nyní pokračuje v Praze. El Camino…

Šéfkuchařem El Camino je Michal Mathé.

Po dokončení studia začal Michal pracovat v hotelech a restauracích se zaměřením na fine dining. Touha po zkušenostech na té nejvyšší úrovni ho zavedla do Londýna, kde působil mimo jiné v restauraci 108 Garage po boku Chrise Denney a dále ve dvouhvězdičkové The Ledbury pod vedením Bretta Grahama. Po sedmi letech v Británii se Michal rozhodl pro návrat do rodných Čech. Touha po objevování rozmanitosti světa gastronomie ho však neopustila, a tak je s radostí součástí týmu Davida Böhma.

 

Jagellonská 10
Praha, 13000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: