Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

TOP akce: Výměnný obchod, hokej na divadelních prknech i velké koncerty

doporučujeme | 24. 9. 2018

Pokud vás nedělní větrná smršť odnesla na okraj hlavního města, nasedněte na autobus a rychle se vraťte zpátky. Protože tento týden v Praze za to opravdu stojí! Budou se vyměňovat rostliny i oblečení, zahrají Monkey Business i PSH, pozveme vás na několik netradičních představení nebo na sklenici vína. Poslední zářijový týden má jenom čtyři dny a tady jsou naše tipy, jak si je pořádně užít.

clanky5/haenke_FB.jpg

Kam v pondělí

Nevíte, co s nevhodnými dárky či zachovalým oblečením, které se vám už nelíbí? Přijďte ho vyměnit za něco, co se vám bude hodit! Máte na to celý týden.

Situace v naší zemi přímo vybízí zvednout kotvu a poznávat svět. Začněte třeba Evropou. Zajděte na workshop Evropského sboru solidarity a dozvíte se víc.

 

Rozjeď s námi Evropský sbor solidarity!

Dům zahraniční spolupráce

24.09. 16:00

Pokud jste přesvědčeni o své dokonalosti a neomylnosti, budiž vám přáno. Nová pouliční inscenace Iriny Andreevy vás však poučí o opaku. (Ne)oficiální klaunská historie lidských omylů.

 

Teatr Novogo Fronta ZERO

Kasárna Karlín

24.09. 19:00

Kam v úterý

Přijďte dát sbohem významnému historickému místu v srdci Smíchova - bývalému nákladovému nádraží. Na rozloučenou zahrají David Koller, Monkey Business, PSH i Prago Union. Vstup zdarma.

Žít bez odpadu? Jde to! Přednáška v městské knihovně.

 

Proč a jak žít bez odpadu?

Městská knihovna v Praze

25.09. 19:00

100 let české hokejové historie na divadelních prknech. Na toto divadelní představení s vámi půjde i přítel. A bez řečí.

 

Se lvem na prsou - Premiéra

NoD - Experimentální prostor

25.09. 19:30


Kam ve středu

Všefest - to je koncert studentských kapel. Vstup a nealko drinky zdarma!

 

VŠEFEST 2018

VŠEFEST

26.09. 14:00

Projekce filmu Oskara Nedbala Svatý Václav v doprovodu živé hudby v podání symfonického orchestru hl. města Prahy. Nenechte si ujít tuto jedinečnou oslavu Dne české státnosti. (Akorát bacha, státní svátek je až v pátek!)

 

Svatý Václav - film s živou hudbou

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK

26.09. 19:30

DÓ je propojení nového cirkusu a tance inspirované japonskými básněmi haiku.

clanky5/starbucks-reserve-1.jpg
Takhle vypadá nový Starbucks. Ano, čtete správně, tohle je kavárna, kde vám počmárají kelímek. Více ZDE.

Kam ve čtvrtek

V předvečer svého svátku projede již podruhé Vršovicemi svatý Václav na koni. Akci doprovodí hudební a šermířská vystoupení.

 

Svatováclavský průvod s koňmi

Farnost Vršovice

27.09. 18:00

Táborák, buřty a kapela Knokaut. Přijďte na zahajovací koncert hudební sezony do KC Zahrada.

Ester Kočičková si bere na paškál kdeco. Tentokrát to budou oblíbené i otravné jazzové hity.

 

Ester Kočičková & Moody Cat Band

Jazz Dock

27.09. 19:00


Kam v pátek

Vinobraní. Tentokráte v Richterově vile u Hradu. K dobrému vínu nebude chybět občerstvení ani bohatý doprovodný program.

 

Svatováclavské vinobraní

Villa Richter

28.09. 11:00

Výstava nejlepších prací soutěže mladých architektů na téma Architektonické dílo, které iniciuje společenský život a rozvoj místa.

Pokud patříte k těm šťastlivcům, jimž kaktus nezajde žalem hned druhý den, přijďte si své zelené výpěstky vyměnit v rámci akce SWAP.

 

Plant swap with Haenke

Prostor39

28.09. 15:00

P.S. Připravujeme pro vás obsáhlejší manuál, kde a jak strávit sváteční pátek. Sledujte náš web, Facebook, nebo se zaregistrujte k odběru newsletterů a vše se velmi brzy dozvíte.

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!