Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
září

Svatováclavský průvod s koňmi

Farnost Vršovice

zpět na výpis akcí
 

V předvečer svého svátku, projede již podruhé Vršovicemi svatý Václav na koni. Akci doprovodí hudební a šermířské vystoupení.

Datum:27. 09. 18
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|ostatní

Ve čtvrtek 27. září 2018, v předvečer svého svátku, projede již podruhé Vršovicemi svatý Václav na koni. Akci doprovodí hudební a šermířské vystoupení.

Slavnostní průvod s hudebními a divadelními vystoupeními, pořádaný římskokatolickou farností Vršovice, začne v 18.00 u kostela sv. Mikuláše na Vršovickém náměstí a vydá se Moskevskou ulicí směrem ke kostelu sv. Václava se zastávkou u vršovického Husova Sboru. Na náměstí Svatopluka Čecha, kde se odehraje další část programu, dorazí kolem 18:30. V rámci akce vystoupí pěvecké a divadelní soubory, připraven bude i program pro děti. V 19:00 proběhne komentovaná prohlídka funkcionalistického kostela sv. Václava a po ní bude možnost společného posezení u ohýnku.

Farnost Vršovice
Tel:
Čechovo náměstí
Praha 10, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: