Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Nejlepší kouzelníci světa i 4× kino ZDARMA nebo s živou hudbou

doporučujeme | 7. 1. 2018

V novém týdnu vám nedopřejeme ani vteřinu nudy. V záplavě pražských akcí jsme pro vás na každý den našli minimálně jeden event, na kterém v žádném případě nesmíte chybět. A jelikož na většinu akcí je vstup zdarma, a budete mít tudíž našetřeno, můžete si ve středu dovolit promítání filmu s živou hudbou nebo ve čtvrtek velkou kouzelnickou show.

uvod%281%29.jpg

Pondělí

Únikovka? To už tu bylo! Ale úniková hra zdarma? To je novinka, kterou od pondělí najdete v prvním patře Nákupního centra Eden. Unikat můžete hned 3×. Čeká vás Kajuta Kryštofa Kolomba, Candy shop a místnost s názvem Prokletí čarodějnice. 

 

Únikovka

Nákupní centrum Eden

08.01. - 28.01.

Beznazvu%2819%29.jpg

Úterý

Přijďte si zacvičit jógu do Skautského institutu na Staromáku a zkuste propojit dech, soustředění, pružnost a sílu. Tepláky na sebe, karimatku pod sebe. Vstupné je dobrovolné.

 

Zacvič SI: Jóga

Skautský institut na Staromáku

09.01. 19:00

Středa 

Když si pospíšíte, zbydou na vás ještě nějaké volné lístky na promítání oscarového filmu Obchod na korze režisérů Jána Kadára a Elmara Klose. O hudební doprovod k filmu se tentokrát postará Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK.

 

Obchod na korze

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK

10.01. 19:30

Čtvrtek

Ve čtvrtek (nebo klidně v dalších dnech, protože představení se koná hned několik) si dejte sraz s nejlepšími kouzelníky světa. Předvedou vám nebezpečné triky i iluze popírající fyzikální zákony.

 

The Illusionists v Praze

Kongresové centrum

11.01. - 14.01.


Pátek

Leží vám doma v šuplíku zápisníky a notýsky, do kterých jste nikdy nic nenapsali ani nenakreslili? Přijďte je vyměnit za nové. 

 

Swap sešitů a zápisníků v kaš-mi-daš

Kaš-mi-daš

12.01. - 13.01.

Keepcup na Zoot.cz

Filmy, které v multiplexech neuvidíte a navíc jsou ZDARMA

 

Filmový klub-Mimoni

Centrum Paraple

08.01. 17:00


 

Zemřít pro Design - promítání filmu

Hnutí Brontosaurus - RC Praha

10.01. 18:30


 

Kino: Human

CAMP – Centrum architektury a městské…

10.01. 19:00


BONUS: Festival íránských filmů

 

Festival íránských filmů Praha

Festival íránských filmů

09.01. - 14.01.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!