Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
ledna

Festival íránských filmů Praha

Festival íránských filmů

zpět na výpis akcí
 

7. Festival íránských filmů proběhne od 09. do 14. ledna 2017 v pražských kinech Světozor, Bio Oko, Lucerna a kino Pilotů.

Začátek:09. 01. 18
Konec:14. 01. 18
Čas:20:00 - 22:30
Kategorie: kultura|kina

Festival zahájí ve velkém sále pražské Lucerny 09. ledna ve 20:00 promítání čtyř mimořádných snímků, které reprezentují zlatý věk krátkých filmů íránské kinematografie. 

Oficiální pražskou premiéru filmu Neústupný režiséra Mohammada Rasoulofa, který si v roce 2017 odvezl z Cannes cenu za nejlepší film v sekci Un Certain Regard, uvedeme 11. ledna v kině Bio Oko. Neústupný je neúspěšnějším titulem íránské kinematografie roku 2017. 

Kompletní program plný poutavých a výjimečných filmů celovečerních, dokumentárních a krátkých, íránské hudby, divadelních představení,filmových seminářů a íránské kuchyně najdete na www.iranci.cz od 28. 12. 2017.

Otevřete svá srdce. Vypněte radary. Vstupte na cizí území. Připojte se k nám. Neboj!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: