Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Víkend nabídne fashion bazary, osvícení, vědu i whisky

doporučujeme | 4. 11. 2016

Je právě tolik, kolik je, protože právě čtete nový CityBeekend s tipy na nejlepší akce od pátečního večera do nedělní půlnoci. A tentokrát je opravdu nový - převlékli jsme ho do nového grafického kabátu a hlavně už v něm nenajdete výběr akcí pro rodiny s dětmi. Vyslyšeli jsme mnoho našich čtenářů a připravili “CityBeekend pro děti”, výběr těch nejzajímavějších akcí pro rodiny s dětmi jsme už registrovaným uživatelům poslali na mail, brzy ho najdete i na webu.

P.S.: Je něco, co vám v CityBeekendu chybí nebo překáží? Napište nám na mail redakce@citybee.cz
P.S.2: Jestli chcete, aby vám tento přehled nejlepších víkendových akcí v Praze chodil do mailu, zapište se prosím ZDE.

clanky4/whisky-kopie.jpg 

Kdykoli je správný čas připít si na víkend. Foto: Whisky Life! Prague

KAM V PÁTEK VEČER

Z pracovní džungle brainstormingů a reportů to vezměte zkratkou rovnou do Afriky přes novou výstavu fotografií Terra Africa. Úplně jinak se na svět budete dívat taky po návštěvě festivalu whisky, bourbonů a koktejlů. Z filmových premiér jsme nejvíc zvědaví na snímek Fuocoammare, který má na ČSFD sice jenom 67 %, ale svým netradičním pohledem na uprchlickou krizi ovládl prestižní festival Berlinale. A jestli jste dosud neviděli kultovní Osvícení od Kubricka, zvolte směr Aero.

clanky4/signature.jpg 
Signature store & café - jeden z tahounů renesance holešovického distriktu.

KAM V SOBOTU

Tři tipy, kde si na začátku víkendu udělat radost při nakupování: 1/ Za prohlídku rozhodně stojí interiér nového holešovického obchodu Signature s designovými kousky. 2/ Street fashion seženete na Andělu. 3/ V Divadle Na Fidlovačce budou tamní herečky na dobročinném bazaru prodávat, co se jim do šatníku už nevejde.

Pak tu máme jednu hodně netradiční sportovní pozvánku. V sobotu odpoledne můžete zafandit na roller derby na kolečkových bruslích.  Ačkoli pojedou ženy, bude to bolet.

clanky4/showpic.jpg 
Koloniální zelená řasa - k vidění na Týdnu vědy a techniky. Foto: Petr Znachor

KAM V NEDĚLI

V úterý odstartoval Týden vědy a techniky, v rámci něho můžete v neděli dopoledne prozkoumat, jak doopravdy pracují sběratelé kostí, nebo si vyzkoušet, jaké to je žít jako nevidomý. Na oběd zveme do La Locy - mají zbrusu nové menu, které jsme v týdnu ochutnali a rozhodně doporučujeme.

Odpoledne máte na výběr, zda se vydáte na komentovanou obhlídku pražské perly brutalismu = obchodní dům Kotva, nebo nahlédnete do romského světa v Cross Clubu.

news

Kam vyrazit v listopadu v Praze ZADARMO
POLÉVKÁRNY v Praze: Velký přehled, který vás opravdu zahřeje
Sedm nejzajímavějších divadelních premiér této sezóny
ROZHOVOR: Město je nejúžasnější vynález lidstva, říká architekt Okamura

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!