Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Naklonujte se! Bude Rooftop, Krymská i svatební market

doporučujeme | 20. 5. 2016


Tenhle víkend nebudete vědět, kam dřív. Startuje dlouho očekávaný Prague Rooftop Festival, o kterém jsme už i pár řádků napsali. Bude se tradičně korzovat po Krymské. A Petit Fashion Market se tentokrát „oddává“ svatebnímu veselení. Mimochodem, víte jak se náležitě rozloučit se svobodou ?

newsletter2/21_uvodni.jpg
Korso Krymská, Rooftop Festival, Petit Fashion Market... Kam dřív?

Pátek večer
V pátek potkáte v Kafkově domě urban kulturu a lokální i významné prodejce tenisek a streetwearu na akci Fashion dealã. V Rock Café se pokloňte královnám dancehallu. A z ostrovního království k nám přijedou zahudlat britští folk-rockeři Mumford & Sons.

Sobota
Jestli se vám skutečně podaří o víkendu naklonovat, vyšlete své znásobené já také na Prague Cheesecake Festival. Nechte ho zapotit a obarvit při barevném běhu  nebo při běhu na hrad Točník. A jeden z čistých a voňavých klonů nasměrujte za módou na Lemarket.

newsletter2/barvamneuteces.jpg
Na pestrobarevný závod v bohnickém areálu se můžete zaregistrovat až na místě.

Neděle
Bonnie a Clyde. Tom a Jerry. Pivo a burger. Poslední ze zmíněných nerozlučných dvojek můžete vzdát hold na festivalu svrchně kvašených piv a gourmet burgerů. A nebyl by to správný víkend bez nějakého toho blešeníčka. Second hand skvosty pokoupíte pod širým nebem před Containallem. A až budete mít nohy uchozený, odpočiňte si v sedačkách kinosálů při premiéře nového X-Mena.

newsletter2/pivoaburger.jpg
A kámoši jak hrom jsou pivo a on (burger). Na Karlínském náměstí.

Pro děti
I s dětskými akcemi se roztrhl pytel. Zazpívejte si s Kašpárkem v rohlíku, Jaroslavem Uhlířem nebo Krysáky pod širým nebem v Divadle v parku. Dětský den na počest Karla IV. pořádá v sobotu také Univerzita Karlova. Anebo vyrazte za dobrodružstvím do Pohádkového lesa v Krči.

news

Kam vyrazit v květnu v Praze zadarmo?
Poctivá porce jarních akcí
Desítky nových podniků v Praze
Praha si zamilovala balkánské beaty dua MALALATA

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!