Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Plavbomat.cz

Praha 1, Na Kampě 453/5, 11800

zpět na výpis
 
Plavbomat.cz

Pomocí Plavbomatu si můžete vybrat program a podobu Vaší plavby výletní lodí na Vltavě přesně podle Vašich představ, přání či rozpočtu.

Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Firemní večírek na lodi
Firemní večírek na lodi má svoje nezaměnitelné kouzlo a nabízí řadu výhod pro všechny zúčastněné. Nespornou výhodou je fakt, že na lodi nebudete rušeni nezvanými hosty a zároveň se můžete kochat výhledem na majestátní pražské památky z netradiční perspektivy, který nemá konkurenci.

Teambuilding na parníku
Buďte originální a uspořádejte teambuilding tentokrát na plující lodi. Jistě se ukáže že tato volba byla tou správnou.

Oslava na lodi
Oslava na lodi se nezapomentulně vryje do paměti oslavence ale i všech pozvaných hostů. Netradiční prostředí skýtá ideální možnosti jak takovou oslavu ozvláštnit.

Parníky Praha
Parníků, respektive osobních lodí, je v Praze velké množství. Pomůžeme Vám vybrat tu správnou loď na Vltavě pro Vaši párty, aby kapacitně vyhovovala počtu Vašich hostů nebo zvolíme takovou loď aby splňovala Vaše požadavky.

Na Kampě 453/5
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: