Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Dobrožravost a dobročinnost

doporučujeme | 15. 4. 2016


Celovíkendový dobro tip: Tento víkend je plný dobrého jídla a dobrých skutků. Energii na konání dobra zajistí dobroty z Náplavka Street Food festivalu na smíchovském břehu. V odlehlejší části Prahy v Plechárně se setkávají chutě z odlehlých koutů světa. A když vás bude honit mlsná, zaběhněte na Cukrářské slavnosti nebo Prague Candy Festival.  

newsletter2/16.jpg
Víkend plný dobrot.

Pátek večer
Holky, ženy, dámy, neseďte v pátek doma samy. Připojte se ke Dni za rovné příjmy a využijte rovnoprávné slevy. Během Venušiných dní ve Švehlovce se dozvíte, jak ženy vidí ženy. Do nákupní horečky se dostanete při Elle Shopping Fever. A nakupovat dobročinně můžete na JakPak bazaru.

Sobota
Předpověď počasí neznáme, jisté ale je, že vás bude hřát dobrý pocit. Sobotní úklid vemte z gruntu – stejně jako další desetitisíce dobrovolníků akce Ukliďme Česko. Kunratickým lesem projde charitativní pochod na podporu opuštěných a týraných zvířat. A s dobrým pocitem osedlejte své dvouduševnělé oře a vydejte se na Velkou jarní cyklojízdu

newsletter2/dobrocinnost.jpg
Buďte dobří v konání dobra.

Neděle
Výbavičku pro malé i starší prevíty pokoupíte na Sweet Preweet Marketu  v Radlické. Napětí zažijete v kině při filmu Kolonie s exHermionou. A nedělní dávku dobročinnosti zajistí benefiční koncert Hudba pro Afriku

Pro děti
Pan Vrána, Valentinka, Franta Štajna i Flegy představí své písničky a scénky z televizního pořadu TvMiniUni naživo v Hybernii (zbývá pár posledních lístků). Nebo si užijte den s hasiči, policií, super auty a Martinou Sáblíkovou. Nedělní pohádku obstará trochu nenormální pejsek ve Mlejně.

newsletter2/tvminiuni.jpg
S celebritami z TvMiniUni se můžete po představení i vyfotit.
 

news

11 důvodů, proč je jaro v Praze boží
Velký nápojový slovník aneb Není cider jako cidre
Vytuňte si kola cyklovychytávkami
5 největších úletů na pražských jevištích

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!