Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Venušiny dny, Bentley u Vltavy a zápas roku

doporučujeme | 10. 4. 2016

Následující týden potěší jak muže, tak ženy. Bude se hrát fotbal, běhat ve Stromovce, rozplývat se nad kapotami bezva auťáků, pařit ve Venuši ve Švehlovce i tančit swing.

swing%284%29.jpg
Electro Swing River

Úterý
Vydejte se na cestu s Indiana Jones, plujte po mořích s Piráty z Karibiku a bojujte jako Gladiátor nebo Poslední samuraj. Přibližte se zkrátka svým oblíbeným filmovým hrdinům na koncertě filmové hudby v Rudolfinu.

 

Dobrodružství

Filmová filharmonie

12.04. 19:30

Jezdíte každý den do práce starou škodovkou a už by to chtělo změnu? Skočte omrknout, v čem byste na kolegy udělali trochu větší dojem. Podívejte se zblízka na Ferrari, Porsche, Bentley nebo Maserati. Vstup zdarma, posezení za volantem možné.

 

Den otevřených dveří v Dream-Cars

Dream-Cars

12.04. 12:00

Středa
Konečně něco opravdu ze života! Přijďte se na Plechárnu mrknout na performanci o životě v paneláku, o hlučných sousedech a domovních schůzích v kočárkárně, o cizích lidech žijících v identických bytech oddělených patnácticentimetrovou příčkou... Po představení bude následovat Silent Disco.

 

Zářící město

Plechárna

13.04. 20:00

Čtvrtek
Zatímco na Černém mostě se bude hrát "paneláková" hra, v MeetFactory vznikne Veřejný dům. Necudností se ale bát nemusíte. Nechystá se tu striptýz, ale umělecký mejdan plný vernisáží, divadla, hudby, performancí a workshopů. Vstup je zdarma.

 

Veřejný dům // Public house

MeetFactory

14.04. 19:00

Trochou erotiky na první pohled zavání i akce s názvem Venušiny dny, kterou chystá kdo jiný než Venuše ve Švehlovce. Mužům je sem vstup zakázán. Dámy se pak mohou těšit na dokumentární divadlo i zběsilou dámskou jízdu, trenažér idealních randezvous, čokoládové bonbóny či setkání s inspirativními ženami.

 

Venušiny dny

Venuše ve Švehlovce

14.04. - 16.04.

Pokud nejste zrovna dcera Venuše, můžete vyrazit třeba na fotbal. Na Letné se utká Sparta se španělským Villarrealem - postup by byl historickým úspěchem českého klubu a po prohře 1:2 ve Španělsku není nereálný.

 

AC Sparta Praha - Villarreal CF

AC Sparta Praha Fotbal

14.04. 21:05

Kdo se nechce na sport jenom dívat, může vyběhnout do noční Stromovky se Světluškou. O hudební rozcvičku se postará kapela Jelen, která zahraje v osm hodin večer. Ke startu, připravit, čelovky nasadit, teď!

 

Noční běh pro Světlušku

Světluška

14.04. 18:30

Pokud se v našich tipech na čtvrtek už trochu ztrácíte, vyběhněte Všemi směry. V Experimentálním prostoru NoD se uskuteční festival publicistiky a nových médií, tentokrát s podtitulem Vybo(e)č z davu. Představí se ti, kteří se nebáli vstoupit do neznámých vod mediálního prostoru a vydat se svou cestou. Chybět nebudou ani workshopy nebo hudba.

 

Všemi směry

NoD - Experimentální prostor

14.04. 14:15

Pátek
Pátek, tance svátek! Tentokrát se v rytmu swingu bude vlnit celá Nová Scéna Národního divadla. V hlavních rolích vystoupí oblíbení Futur Swing, hvězda vídeňské electroswingové školy Mr. Harvey Miller, řádící swingaŕka Katka Steinerová nebo pionýr českých electroswingových tančíren Dj Mackie Messer.

 

Electro Swing River

Café Nona

15.04. 22:00

Pánové, kteří nemají na konci týdne koho vzít na swingovou tančírnu nebo třeba do kina, šup do Radlické nasbírat sebedůvěru a odhodit strach ze seznámení. Skórovat u žen budete po tomhle sezení jak David Beckham.

 

Skóruj!

Radlická - kulturní sportovna

15.04. 20:00

Novinky v kinech:

 

Pátá vlna - Premiérový víkend

FALCON a.s.

14.04. - 17.04.


 

Kolonie - Premiérový víkend

CinemArt

14.04. - 17.04.


 

Orel Eddie - Premiérový víkend

CinemArt

14.04. - 17.04.



 

James White - Premiérový víkend

Artcam

14.04. - 17.04.


 

Pasolini - Premiérový víkend

Film Europe

14.04. - 17.04.


 

Příběh lesa - Premiérový víkend

Aerofilms

14.04. - 17.04.


 

Zlo nikdy nespí - Premiérový víkend

Bohemia Motion Pictures

14.04. - 17.04.

Divadelní premiéry:

 

Poprask na laguně

Studio DVA divadlo

14.04. 19:00


 

Portrait parlé & Paradiso

420People

14.04. 19:30


 

Posedlost - Vyprodáno

Divadlo Na zábradlí

15.04. 19:00



 

Eleusis - Premiéra

Alfred ve dvoře

15.04. 20:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!