Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
dubna

Ufftenživot: Loneliness and Stuff / PREMIÉRA

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Skupina Ufftenživot to má těžké. Trápí je samota.

Datum:15. 04. 16
Cena:160 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|ostatní

Sdílím. Jsem díl. Sdílím s tebou. Sdílím tedy jsem. Jsi moje jistota v neklidu. Neklid v jistotě. Jsi moje já. Druhý díl. Série o dvou dílech. Jsme dílo. Detailní kresba. Prokreslenost postavy. Hlavně se nehýbej, ať to není rozmazaný. Neustálý pohyb částic. Vibrace. Hmota a nehmota. Sám jsem přišel, Sám jsem, sám odejdu. Jsem díl. Díl sám o sobě. Bez pokračování. Nultá série. Sdílím. V sobě. Tedy jsem. Jsem nekonečná otázka času. Klid co na klidu nechce být závislý. Jsem dojem, který se mění. Sám se sebou všude kam se podíváš.

Je možné vytvářet zážitky, které změní uhel pohledu na realitu a člověk, který tento zážitek přijme a prožije, může z divadla odejít jiný. Jaký, to je na vás… Loneliness&stuff je především zážitek.
 

Studio Alta
Tel: 739615148
U Výstaviště 21
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: