Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
dubna

Electro Swing River

Café Nona

zpět na výpis akcí
 

Radost, tanec a vášeň v srdci Prahy.

Datum:15. 04. 16
Cena:od 100 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Jedinečná taneční noc swingu a electroswingu, tančírna ELECTRO SWING RIVER se vrací domů, na parket oblíbené divadelní kavárny NOVÉ SCÉNY NÁRODNÍHO DIVADLA. Po ročním putování byla únorová událost za necelé tři týdny vyprodaná. Jarní pokračování bude opět v slavnostním a svěžím duchu. V hlavních rolích učinkuje taneční hot jazzová paráda vyhledávaná formace FUTUR SWING ( manouche live), hvězda vídeňské electroswingové školy MR.HARVEY MILLER, zbožňovaní swingaŕi z tanečního studia ZIG ZAG TAP & SWING a pionýr českých electroswingových tančíren DJ MACKIE MESSER.

Dále hrají : legendární akordeonové eso MÁRIO BIHÁRI, roztančená fashion show JANE BOND, šarmantní DOMKA HOOPLAY, okouzlující taneční diva YAZZ, electroswingová špička JAMES WING, vyhlášená cukrárna ALCHYMISTA, nádherná divadelní kavárna s výhledem na noční život Prahy, narozeninový WELCOME DRINK pro první hosty grátis a mnoho milých překvapení.Myslíme na každý detail. 


 

Café Nona
Tel: 775755147
Národní 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: