Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Před sebou máme v pořadí již 12. ročník festivalu publicistiky a nových médií.

Datum:14. 04. 16
Čas:14:15 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Před sebou máme v pořadí již 12. ročník festivalu publicistiky a nových médií Všemi směry, který se uskuteční 14. dubna 2016 v experimentálním prostoru NoD v Praze, tentokrát s podtitulem Vybo(e)č z davu.

etos se návštěvníkům představí lidé, kteří se nebáli vstoupit do neznámých vod mediálního prostoru a vydat se svou cestou. Krom zajímavých hostů je neodmyslitelnou součástí festivalu také možnost vyzkoušet si média na vlastní kůži.

Díky workshopům se zájemci mohou stát třeba reportéry a zažít, jaké je to vystupovat před kamerou nebo se během speed datingu přiblížit volbě svého profesního směru. Po nabitém programu bude v doprovodu kvalitní hudby a dostupnosti jídla a pití následovat afterparty. Není tedy nemožné potkat se s někým z významných hostů velmi neformálně, osobně. Festival se blíží, tak neváhejte a přijďte se obohatit inspirativními příběhy a zažít spoustu zábavy!

NoD - Experimentální...
Tel:
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: