Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Svéráz venkova i trendy velkoměsta

doporučujeme | 4. 3. 2016

Celovíkendový kontrastní tip: O víkendu si přijdou na své rurální romantici i urbanističtí kosmopolitové. Nahoďte kamizolku, péro za klobouk a třeba z párty odejdete domů s bažantem. Nebo se vyfikněte, dejte sraz na náplavce a postujte na instáč selfíčka s hotdogem a matéčkem.

newsletter2/CB_2016_09.jpg
Víkend plný zábavy pro tradicionalisty i trendsettery.

Pátek večer
Nevadí, když nemáte přesnou mušku ani nejste lesa pán. Na Štvanici se koná Myslivecký bál a bude i tombola, cimbál nebo drink Jelen v říji. Kdo radši drží prst na tepu doby, ať vyrazí na jeden z nejosobitějších hudebních projektů současnosti Andhim. Poprvé v Praze představí svou směs house music říznuté soulem a špetkou berlínské atmosféry. A fanoušci ozajstného hip hopu mají plán na páteční večer jasný: Pil C

Sobota
Jestli nebudete mít po noci s Jelenem v říji moc velkou kocovinu, pokračujte naladěni na vesnickou notu na Novoměstský krajáč. Pro moderní gastronadšence se Smíchovská náplavka promění v parkoviště food trucků s mezinárodní účastí. Zahraniční hosty potkáte i na Výstavišti Holešovice v podobě kanadských punkrockerů Simple Plan. Kromě toho probíhá na stejném místě celý víkend veletrh motorek Motocykl 2016.

newsletter2/foodtruck.jpg
Z autíčka rovnou do bříška. Praha hostí Food Truck Show.

Neděle
A pokračujeme dál letem světem. Znáte Freestyle Frisbee? Poznáte ho na finále největšího halového turnaje na světě. Jestli sport neradi, zajděte pokoupit na Žižkovský blešák. Víkend zakončete za doprovodu soulového velmistra Maceo Parkera v Lucerně

newsletter2/freestylefrisbee.jpg
Na 10. ročníku Frisbeer Cupu jde o mistrovský titul.

Pro děti
Večerníček slaví kulatiny! V Centru Černý Most potkáte v sobotu nejenom jeho, ale i Majdu z Kouzelné školky a další pohádkové postavičky. Cirkusovou taškařici předvede klaun Bilbo pro děti i dospělé ve Mlejně. Anebo vyrazte za zábavou rovnou do Národního. Na klasickou pohádku K. J. Erbena Dlouhý, Široký a Bystrozraký ještě pár lístků zbývá. 
 

news

Přehled nových podniků v centru i ve vaší čtvrti
Kam vyrazit v březnu v Praze zadarmo?
Manuál na březen: O čem se taky může mluvit?
Udělejte si párty v kontejneru

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!