Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Nejznámější slovenský raper v Praze!

Datum:04. 03. 16
Cena:od 150 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Zeptejte se kohokoliv. Momentálně nejzajímavější jméno slovenského rapu zní Pil C! Poznáte to třeba podle vyhrocených reakcí, které způsobuje jeho rap, vzhled a vlastně cokoliv s ním spojené. Hodně lidí ho nekriticky miluje, hodně absolutně nenávidí!

Pil C si z toho moc nedělá a jede si svoje. Vystupuje pro narvané kluby a tvoří další a další bomby. Které jsou opět - nenáviděny i milovány. Jak to u opravdu zásadních umělců bývá. Pil C vystoupí v Praze na tučném zvuku Uhelny už v pátek 4. března!

Support mu nemůže dělat nikdo jiný, než člověk, který probouzí podobné vášně. Ze řetězu utržený Candymane a jeho stejně šílení hosté - to bude nepochybně hodně velký zážitek! Candymane live v Uhelně - nejspíš jste nic podobného ještě neviděli.

Rappery podpoří i party DJs, těšte se na sety od povolaných jmen jako je Noir, Special Beatz, J-Ro a Fox. Party pojede až do rána, takže se vyplatí zkusit VIP Lounge, kde na vás čeká vlastní bar a raut aka totální pohodlí.

Djs:
Noir
Special Beatz
J-Ro
Fox

Entry: 150 předprodej / 200 na místě
V.I.P. Lounge(vlastní bar, raut): 350 předprodej / 450 na místě

Uhelna Club & Restau...
Tel: 257 217 955
Štefánikova 18/25
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: