Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Má mě rád, nemá mě rád?

doporučujeme | 12. 2. 2016


Celovíkendový zaláskovaný tip: Vlna srdíček se valí na Prahu. O víkendu bude skoro nemožné jít do nějakého podniku, aniž by po vás nepokukoval Svatý Valentin. Kdo ho má rád, může vybírat z více než 60 valentýnských akcí. Ale ani ten, kdo ho rád nemá, nemusí sedět doma. 

valentýn
Milujete Svatého Valentina? On vás zaručeně.

Pátek večer
Můžete například vyznat svou lásku a poctu Davidu Bowiemu v Basement baru. Komu bije srdce v rytmu drum&bass, jistě mu radostí poskočí na koncertu London Elektricity v Roxy. A kdo má slabost pro znetvořené superhrdiny, ať klidně sám vyrazí do kina na rande s Deadpoolem.

Sobota
Ani v polovině února nekončí oslavy Nového roku. Ten tibetský má číslovku 2143 a přivítat jej můžete na Novoměstské radnici. Jedno víkendové rande s Davidem Bowiem nestačí, v The Chemistry Gallery se tak rozproudí electro-house-glamrocková Bowie forever party se StrictlyBowie dresscodem. Fanoušci mladších elektronek mají sraz v Tipsport Aréně na Smash The House Prague Festival.

newsletter2/sametovaextaze.jpg
Večírek Sametová extáze vzdává hold ikoně hudební scény. Takže, Let's dance!

Neděle
Na milovníky kávy čekají s otevřenou náručí v Bitcoin coffee, kde mají přichystaný cupping vzorků od více než 10 pražíren. Trochu bláznivou schůzku zažijete v Akropolis na festivalu nové cirkusu – vystupují třeba francouzské akrobatky zavěšené za vlasy. Večer se nechte naladit od britských fešáků Disclosure

  


Pro děti
Hyperaktivní ratolesti se zabaví na Robinsoniádě například při závodech droidů, živém Minecraftu nebo na mimoňské střelnici. Dítka, která vydrží chvíli v klidu, si mohou jít sednou třeba do Bio Oka na dětský filmový festival Malé oči, do Ponrepa na grotesky s pohybovou dílnou Chaha chichi a nebo do planetária na pohádku o skřítkovi, který chce na Měsíc.

newsletter2/robinsoniada.jpg
Robinsoniáda je dnem plným pohybu, her a dobrodružství.
 

news

Kam vyrazit v únoru v Praze zadarmo?
Tipy na nejlepší horkou čokoládu v Praze
O čem se v únoru mluví?
Proč všichni chodí na jídlo do bister a burgráren?

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!