Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Naplánujte si víkend v dámském i pánském stylu

doporučujeme | 23. 10. 2015


Nezapomeňte! Tento víkend se mění letní čas na zimní. Budete tak mít o hodinu více na sobotní dovádění a/nebo nedělní vyspávání.

Celovíkendový OC tip: Připravte se na nelítostný souboj nákupáků. Jedno z posledních vinobraní, která již z Prahy vytlačují halloweenské akce, se koná na střeše obchodního centra Černý Most. Konkurenční Galerie Harfa nechce stát stranou, a tak se vytasila s Čokoládovým festivalem. Palladium rovnou slaví narozeniny, takže povolalo slevy a Agátu Prachařovou.

newsletter2/PicMonkeyCollage.jpg
Víkendový nákup v obchodním centru můžete spojit s vinobraním, čoko festivalem nebo oslavou narozenin.

 
Upozornění: následující víkendové tipy jsou značně genderově nekorektní. Kdo se bude cítit nevhodně zařazen, nechť zavítá rovnou na všechny navržené akce a náležitě si je užije.

Pátek večer
ON: Drsňácká Heroes Gate Fightshow MMA-BOX-K1. Chlapi vědí a pro pár zbývajících lístků běží.  

ONA: Nová generace českých designérů se vylíhne na Praze 7 v showroomu Koncept Story. Přijďte jako první okouknout, co jim vzniká pod rukama.

ONI: Jiskří to mezi vámi a cítíte vibrace? Vemte se za ruce a užijte si syntézu elektronické hudby, vizuální show a nových médií na Lunchmeat festivalu ve Veletržáku. 

Sobota
ON: V patnácti se z chlapců stávají muži s občankou. Patnáct let je také nejstarší evropské freestyle motokrosové akci FMX Gladiator Games. Auta, motorky, skútry, bugyny, živá hudba a doslova krkolomné výkony tak ovládnou O2 Arénu.

ONA: Svěžího designu a módy není nikdy dost. Obojí se podává plnými hrstmi na 17. řočníku Designbloku. Vystoupejte například na módní vrchl v podobě přehlídky Designblok Diploma Selection. Fanynky módy z druhé ruky můžou zaskočit na Bazar Bar.

ONI: V sobotu bude dlouhá noc. Oslavte hodinu paření navíc třeba na narozeninové párty Retro Music Hall. Bude s vámi slavit i jedenáct rezidentních DJs.

newsletter2/moda.jpg
Sobotní soutěžní klání talentovaných evropských návrhářů Designblok Diploma Selection bude nevšední podívanou.


Neděle 
ON: Po 25hodinové sobotě to chce klídek a dlabanec. Oboje servírují v Bio Oku. A bude tam i kámoš Marťan z vaší domovské planety.

ONA: Sci-fi čeká taky na holky intelektuálky. V DOXu načerpají energii i znalosti na komentované prohlídce expozice Skvělý nový svět.

ONI: Po sobotním trdlování zklidněte společně uši i duše při vystoupení legendy jazz-funku a soulu – britské kapely Incognito.

Pro děti
Holčičky a chlapečci jsou na pískovišti života pohromadě, tak jakýpak copak. Jestli mají pro strach uděláno, vydejte se s nimi v pátek večer na Strašidláckou stezku v zahradě Psychiatrické nemocnice Bohnice. V sobotu vás čeká v rámci festivalu Storytelling! ostrovní rodinná hra na Štvanici nebo pohádky Slovosledí babičky. Víkend zakončete na houbách. Rostou na Hoffmanově dvoře během divadelního představení I houby mají pod čepicí.

newsletter2/houby2.jpg
Veselé písničky, říkadla a pohádka o princi Blažejovi se schovávají houbám pod čepicemi. Vlastně pod kloubouky.

 


news

Exkluzivní přehled nových podniků
Dámy, říjen patří vám!
Lucerna Music Bar slaví 20 let sérií koncertů
Kde se v Praze snadno pracuje nad šálkem kávy?

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!