Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
října

Otevření Koncept story

Koncept story

zpět na výpis akcí
 

Nový showroom KONCEPT STORY představí práci nastupující generace designérů.

Datum:23. 10. 15
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

V pražských Holešovicích už brzy vznikne další zajímavé centrum současného designu a užitého umění. Showroom s názvem KONCEPT STORY představí práci devíti tvůrců a jeho ambice jsou stát se jakýmsi inkubátorem, líhní nové generace českých designérů, kteří mají potenciál dlouhodobého úspěšného růstu. Jedinečný projekt bude představen během Designbloku už 23.10.2015.

Na Řezáčově náměstí se od října budete moci potkat se šperkařkou Eliškou Lhotskou, Karin Říhovou neboli značkou Shoedaism, Ondřejem Vicenou a jeho projektem Optiqa, Petrou Pitelkovou tvořící pod módním labelem Petiteé, designérkou Kristýnou Malovanou ze studia MORPHE, šperkařkou Nastassiou Aleinikavou, Terezou Severýnovou ze studia najs., šperkařkami Markétou Šumovou a Adélou Weisenbergerovou prezentujícími se jako duo lessmore a designérkami interiérových doplňků Durch Duo Danou Elsterovou a Anežkou Podzemskou.

Designéři zároveň každé tři měsíce přivítají v KONCEPT STORY nějakého hosta, těmi prvními budou Zdeněk Lhotský a Kateřina Handlová.

Jak však sami designéři poznamenávají, unikátní prostor je nejzajímavější zažít na vlastní kůži, proto srdečně zvou na slavnostní otevření, které proběhne 23.10.2015 v 18 hodin jako jedna z událostí nadcházejícího Designbloku.

Koncept story
Tel: 605 212 419
Řezáčovo náměstí 2
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: