Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
září

8. Betlémská kulturní noc

Městská část Praha 1

zpět na výpis akcí
 

Srdečně vás zveme na Betlémskou kulturní noci! Dvě desítky místních institucí připravily program pod širým nebem i v jindy nepřístupných prostorech.

Datum:10. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 23:30
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, hudba, vizuální umění poznání| ostatní,

V úterý 10. září se vypravte na Betlémské náměstí a do přilehlých ulic a dvorků. Dvě desítky místních institucí připravily bohatý program pod širým nebem i v jindy nepřístupných prostorech, který potrvá od odpoledních hodin až do půlnoci. Těšit se můžete na vernisáže, koncerty, filmové projekce, divadelní představení, autorská čtení, slam poetry, gastronomické zážitky, workshopy, netradiční prohlídky i program pro děti.

Letos navíc máme novinku! Jelikož tento rok by mistr Jan Hus oslavil 650. a sametová revoluce 30. narozeniny, 8. ročník Betlémské kulturní noci bude spojovat společné téma „PRAVDA“. Kromě toho, že se každá ze zapojených institucí pokusila téma do svého programu zahrnout, nabízíme i speciální trasu za pravdu.

Městská část Praha 1
Tel: 221097111
Betlémské náměstí
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: