Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
září

Freddie for a Week

Hard Rock Cafe

zpět na výpis akcí
 

Připravte se na Freddieho! Hard Rock International jako každoročně oslaví život a hudbu legendárního Freddieho Mercuryho.

Začátek:05. 09. 19
Konec:12. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:11:30 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní,

V letošním roce půjde o týdenní akcí s názvem “Freddie for a Week”. Oslava bude zahájena ve čtvrtek 5. září (den narozenin Freddieho) a potrvá až do následujícího čtvrtka 12. září. Poctu ikonickému frontmanovi složí Hard Rock Cafe Praha tématickými akcemi, časově omezenou nabídkou milkshaku a také exkluzivní řadou merchandise produktů, jejichž prodej podpoří nadaci Mercury Phoenix Trust. Tato charitativní organizace byla založena členy kapely Queen Brianem Mayem a Rogerem Taylorem a jejich manažerem Jimem Beachem jako vzpomínka na Freddieho a jejím účelem je podpora globálního boje proti HIV/AIDS.

Fanoušci, kteří zamíří do Hard Rock®, aby oslavili “Freddie for a Week”, si mohou pochutnat na speciálním Freddie’s Mustache Milkshake, který obsahuje kombinaci bourbonu a tmavého rumu s vanilkovou zmrzlinou a omáčkou z tmavé čokolády a je ozdobený šlehačkou s bílou čokoládou a ikonickým knírkem z čokoládové brownie. Tento milkshake, který prostě budete chtít sdílet na svém Instagramu, bude v nabídce také v nealkoholické verzi, aby ho mohli ochutnat fanoušci každého věku. Ti, kteří budou chtít slavit tématicky oblečeni do merche inspirovaného Freddiem, se mohou zastavit v Rock Shopu (Malé náměstí 3, Praha 1), nebo navštívit stránku https://shop.hardrock.com, kde si mohou pořídit tričko nebo pin z limitované edice. Oba produkty mají na sobě obrázek legendárního Freddieho. V prodeji budou take tradiční knírky, celý výtěžek z jejich prodeje bude věnován Mercury Phoenix Trust.

U příležitosti oslavy Freddieho přichází Hard Rock Cafe Praha se speciální akcí, která bude tak skvělá, jako sama rocková legenda! Akce se koná ve čtvrtek 5. září od 20 hodin a odstartuje ji talkshow Petera Freestona, který byl zpěvákovým blízkým přítelem a také osobním manažerem. Od 21 hodin se pak hosté Hard Rock Cafe Praha mohou těšit na koncert kapely Queenmania, která si zakládá na věrné interpretaci hitů skupiny QUEEN včetně kostýmů, doprovodných vokálů  a proslulé kytary Red Special, kterou na koncertech používal Brian May.

Večer bude od 22 hodin pokračovat live DJ setem DJ Luijacka. Vstupné na akci bude dobrovolné a všechny peníze ze vstupného budou věnovány charitativní organizaci Mercury Phoenix Trust.

Hard Rock Cafe
Tel: +420 224 229 529
Malé náměstí 3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: