Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
září

Vinobraní na Grébovce 2019

Městská část Praha 2

zpět na výpis akcí
 

Největší pražský piknik spojený s atraktivními koncerty zdarma. V pátek se bude akce konat na náměstí Míru, v sobotu v Havlíčkových sadech.

Začátek:20. 09. 19
Konec:21. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 21:30
Kategorie: zábava| gastro|vinárny, ostatní

Letos bude největší hudební hvězdou skupina Support Lesbiens. Tradičně se vinobraní koná nejprve na náměstí Míru a hlavní program o den později v Havlíčkových sadech, které jsou pro takovou oslavu jako stvořené. Ochutnávat letošní úrodu budete moci u desítek stánků z českých i moravských vinařství. Vždycky je tam také co jíst a ani tentokrát nebudou chybět bio potraviny či netradiční pokrmy z různých částí světa. Pro rodiny s dětmi chystáme zábavný program, situovaný zejména ve spodní části parku.

Organizátorem nejnavštěvovanějšího pražského vinobraní je každým rokem Městská část Praha 2.

Městská část Praha 2
Tel: 236044111
náměstí Míru 600/20
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: