Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

Prague International Food Festival | Letem světem za...

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 

Kaleidoskop kultury, tance, umění, chutí, vůní a tradičních specialit z celého světa za jediný den

Začátek:12. 10. 19
Konec:13. 10. 19
Cena:100 Kč
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: zábava| gastro|festivaly lifestyle| pro děti|

Budeme Vám vyprávět příběh typický pro jednotlivé části světa.
S úsměvem na tváři vstupte do areálu festivalu a buďte jen připraveni být součástí jedinečného zážitku. Pozorně se dívejte kolem sebe. Jednotlivé vlajky symbolizují daný kontinent a jednotlivé země. V jednu chvíli budete mít v ruce kousek pizzy v "Malé Itálii" a za okamžik si vychutnáte čerstvě usmažený bramborák nebo Thajské nudle Pad Thai. Malou procházkou na festivalu projdete letem světem za pár hodin a bude z čeho vybírat.
Centrem festivalu bude pódium, kde Vás osloví podmanivá hudba, jako je například mexické Mariachi, francouzský chanson, cimbálová hudba nebo taneční vystoupení v rytmu samby či třeba módní přehlídka.  

Vy jste na PIFF 2019 a všude se něco děje.

Cooking Shows - ti nejlepší šéfkuchaři z daných restaurací Vám na pódiu představí své umění. Naučte se připravit to nejlepší sushi nebo házet pizzu, soutěžit, kdo sní rychleji hamburger. Animátor pobaví Vaše děti při dětské show.

Na festivalu se nikdo nenudí, protože nabízíme bohatý interaktivní program pro všechny věkové kategorie. Ochutnejte skvělé jídlo, vychutnejte si živou hudbu a užívejte si se svými dětmi nebo přáteli.

Otvírací hodiny festivalu:
sobota 12.10. od 10:00 do 19:00 hodin
neděle 13.10. od 10:00 do 18:00 hodin 

Žluté lázně
Tel: 777 409 009
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4 - Podolí, 140 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: