Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
srpna

Czech-Thai Day

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 

Letos poprvé (a zajisté ne naposledy) u nás proběhne Czech-Thai Day pod záštitou Thajské ambasády a Česko-Thajské hospodářské komory.

Datum:10. 08. 19
Cena:50 Kč
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, sport| fitness, míčové sporty, vodní sporty, gastro| bary a pivnice, občerstvení, restaurace

Thajsko je nejen mezi Čechy jednou z nejpopulárnějších zemí a samozřejmě se nebavíme jen o plážích a sluníčku. Thajci jsou slavní hlavně svou vynikající kuchyní. A my Vám v těchto horkých dnech přinesem kus Thajska k nám do Žlutých lázní.

Letos poprvé (a zajisté ne naposledy) u nás proběhne Czech-Thai Day pod záštitou Thajské ambasády a Česko-Thajské hospodářské komory.

A na co se můžete těšit? Na kulinářské speciality jako Pad thai, kuřecí soté a další. A samozřejmostí bude pivo Singha, která po thajském jídle vždy chutná nejlépe. Tak neváhejte a 10.8. 2019 si zapište do kalendáře. Vstupné je pouze standardní areálové za 50 Kč.

Žluté lázně
Tel: 777 409 009
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4 - Podolí, 140 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: