Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
února

Stres, bůček & terapie

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

Jak ovlivňuje jídlo naši psychiku a jak spolu strava a hlava souvisí?

Datum:26. 02. 19
Cena:490 Kč
Čas:17:30 - 20:30
Kategorie: kultura| zábava|zábava - ostatní gastro| lifestyle|

Proslulý psychiatr Radkin Honzák, známá výživová specialistka Margit Slimáková a přední psychoterapeutka Yvonna Lucká si budou povídat s diváky o tom, jak spolu souvisí naše hlava a strava, o tom, že dobrý terapeut může nahradit antidepresiva nebo o tom, jak se projíst k lepšímu životu. Jak střevní mikrobiom ovlivňuje našeho chování a jaké potraviny konzumovat a kterým se raději vyhnout, aby byla střeva spokojená a pracovala pro naše dobro?

Radkin Honzák
Uznávaný psychiatr IKEM a REMEDIS a sekundární lekář Psychiatrické léčebny Bohnice, jehož zájmem jsou lidi a všechno ostatní.

Margit Slimáková
Specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Vystudovala farmacii a dietologii, využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny, a jejímž velkým zájmem je zdravotní prevence.

Yvonna Lucká
Terapuetka, psycholožka, věnující se krizové intervenci, otázkám traumatu a psychospirituálnímu vývoji, a jejímž velkým zájmem je Sociální klinika.

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: