Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
prosince

Vánoční ArtBazaar

Pragovka Gallery

zpět na výpis akcí
 

Na ArtBazaaru si totiž budete moct koupit originály uměleckých děl za rozumnou cenu, a tak vyřešit největší předvánoční problém.

Datum:15. 12. 18
Čas:11:00 - 22:00

Ježíšek už pomalu klepe na dveře a to znamená ideální čas na zpomalení, naladění se na vánoční vlnu v uměleckém duchu, ochutnávání bramborových salátů a nakoupení vánočních dárků – tentokrát ne den před Štědrým dnem v nákupáči. Na ArtBazaaru si totiž budete moct koupit originály uměleckých děl za rozumnou cenu, a tak vyřešit největší předvánoční problém. Kromě toho tu najdete i rezidentský bleší trh a sekáč. Pak už se stačí jen kochat na komentované prohlídce po galeriích na Pragovce, užívat si DJe, večerní koncerty MR (Marie Ladrová) a Anni Ma & Katarín Zima, performance Restaurant uprostřed vesmíru a kreativně se vyřádit na tvůrčím workshopu. 

POZOR POZOR! Umíte připravit ten nejlepší bramborový salát v sousedství? Pak přišla vaše chvíle. Vyhlašujeme soutěž o nejlepší počin v oblasti tradiční české kuchyně. Výhrou budiž hodnotná cena.

Program akce:

11:00-18:00 Art Bazaar + soutěž o nejlepší bramborový salát
prodej drobných uměleckých děl s horní cenovou hranicí 2000Kč
rezidentský bleší trh a sekáč.
prodávající: Milan Plešinger, Marie Ladrová, Jaroslava Kadlecová, Lawrence Wells, Pavel Trnka, Martin Matousek, Ondrej Roubik, Umělecké betonářství Aspoň Tohle, Zuzana Růžičková, David Chejn, Allesandra Svatek, Eva Fenclová, Jana Babincová, Anezka Hoskova, Josef Jirousek a Left.

11:00 – 17:00 Tvůrčí workshop pro malé i velké

15:00 Komentovaná prohlídka po galeriích

16:00 Performance Restaurant uprostřed vesmíru

14:00-18:00 DJ Snaut

18:00 Vyhlášení vítěze soutěže o nejlepší bramborový salát

19:00-21:00 Koncerty: 
solo MR folk,Marie https://bandzone.cz/_103822
_AnniMa & Katarín Zima http://annima.eu/

20:00-22:00 Atferparty – DJ Snaut

Pragovka Gallery
Tel: 734 230 963
Kolbenova 923/34
Praha 9
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: