Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
července

Karnevalové grilování

Dvůr - tržiště

zpět na výpis akcí
 

Karnevalové grilování ve Dvoře je spojení grilovaného jídla, osvěžění, hudby, tance a zábavy pro děti. Samozřejmě všichni budeme v maskách! 

Datum:28. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 21:00
Kategorie: gastro|občerstvení, pro děti| Zábava

A co vy? Budete prkení, nebo se odvážete a vytáhnete taky nějakou masku? Masky mají totiž slevu na nápoje a pokrmy a možnost soutěžit o nejlepší masku, pro malé masky zmrzka zdarma.

Dvůr bude plný grillů a pokrmů z něj např. ryb, krůt, burgrů, šašlik, zeleniny, jahod a dalších.. K tomu osvěžení v podobě piva, vína, zmrzliny, nanuků, míchaných nápojů, domácích limonád atd. Pro malé tu bude napuštěný bazének plný vodních pistolí a dětské dílny.

Hudební program od 14:00 hodin a minimálně dvě příležitosti rozbalit to na parketu. Jednou ze Swing Cabinetem a podruhé v rytmu salsy, kdy Vás půvabná lektorka z Happy Place & Happy Salsa bude učit základní kroky.

Soutěž o nejlepčí omáčku k masu rozhodne naše odborná porota. Přihlásit se může každý! A pro ty, které zajímá prostor Dvůr hlouběji je připraveno povídání o jeho vizi a cílech. Přijďte se k nám pobavit a zatančit si v převleku!

Dvůr - tržiště
Tel: 776329949
Klapkova 1035/28
Praha 8
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: