Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
července

Den nezávislosti

Hard Rock Cafe

zpět na výpis akcí
 

Na nic nečekejte a poznačte si do svého kalendáře! Hard Rock Cafe Praha vás zve na pravé oslavy Dne Nezávislosti!

Datum:04. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:11:30 - 23:55
Kategorie: kultura|hudba gastro|

Hard Rock Cafe se chystá na velkou oslavu a návrat ke svým kořenům, čeká ho svátek Dne nezávislosti, 4. července. Slavit se bude celý týden, od soboty 1. do neděle 9. července bude u této příležitosti servírován speciální Freakshake. Tento obří sladký nápoj bude návštěvníkům připomínat americké základy tohoto legendárního řetězce.

Přímo v úterý 4. července se pak celá restaurace zahalí do americké výzdoby, bude připraven fotokoutek a od 22 hodin zahraje DJ Tomáš.
Pro návštěvníky s americkým pasem bude připraven dezert zdarma.

Mléčné koktejly jsou něco jako americké dědictví, a tak je Hard Rock Cafe servíruje jako součást své klasické nabídky. Na jediný týden ale nabídne speciální nový Freakshake. 

Koktejl s vanilkovou příchutí a jahodovým sirupem je ozdoben slanými preclíky a sladkým popcornem, navrch dochucený šlehačkou a kouskem skvělého čokoládového brownie. Tuto sladkou bombu, servírovanou ve sklenici, si můžete vychutnat za zvuku speciálního soundtracku, který se bude ozývat namísto typického Hard Rock mixu ze všech obrazovek a reproduktorů po celém Hard Rock Cafe. Na oslavu Ameriky tak uslyšíte ty nejznámější americké hudebníky.

Hard Rock Cafe
Tel: +420 224 229 529
Malé náměstí 3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: