Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
prosince

Vánoční festival v divadlech Abc a Rokoko

Městská divadla pražská - Divadlo ABC

zpět na výpis akcí
 

Čtyři vánoční představení, andělská besídka, pošta pro Ježíška, výtvarné dílničky a vánoční trhy neziskových organizací i něco dobrého na zub

Datum:06. 12. 14
Cena:od 90 Kč
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: kultura| pro děti|Divadlo, Zábava

Se svými ratolestmi můžete zhlédnout čtyři inscenace s vánoční tematikou, kterou ztvárnila divadla z celé České republiky.

Vstupenky pořídíte od 90 do 200 Kč, je možné také využít rodinnou vstupenku (k nákupu dvou vstupenek za plnou cenu jdou vaše dvě děti do 15 let zdarma). Rodinnou slevu bohužel nelze uplatnit při platbě přes internet. Vstupenky si ale můžete rezervovat a o slevu zažádat při vyzvedávání na pokladně.

Program divadel:
10:30 Ježíškova košilka (Divadlo U stolu Brno) – Divadlo Rokoko
15:00 Štědrej večer nastal (Divadlo Drak Hradec Králové) – Divadlo ABC
17:00 Vánoční punč (Horácké divadlo Jihlava) – Divadlo Rokoko
19:00 České Vánoce (MDP) – Divadlo ABC

Doprovodný program v Divadle ABC bude probíhat od 14 do 19 hodin
Zdarma pro všechny zájemce:
Mikulášská besídka v Divadle ABC od 16 do 17 h a od 18 do19 hodin. Děti, které našemu Mikuláši přednesou hezkou básničku, říkanku či zazpívají písničku, budou odměněny něčím dobrým na zub.

Pošta pro Ježíška
Z Divadla ABC půjde pošta přímo Ježíškovi. Děti mohou napsat Ježíškovi dopis, zapečetit ho vlastnoručně vyrobenou pečetí a odeslat ho naší Andělskou poštou, do Ježíškových rukou.
 
Výtvarná dílnička
Pro všechny tvořivé bude určena naše dílnička, kde si děti mohou mimo jiné vyrobit svou vlastní vánoční ozdobu, skládat puzzle Českých Vánoc, vyrábět originální Vánoční pohledy, vymalovávat vánoční obrázky nebo si z papíru vyrobit sněhovou vločku.
 
Vánoční trhy
Jako každý rok jsme ke spolupráci na Vánočních trzích přizvali neziskové organizace, které budou nabízet své výrobky z chráněných dílen. Mezi jejich produkty se dají nakoupit i velmi milé vánoční dárky. Mezi jejich produkty se dají nakoupit i velmi milé vánoční dárky. Budou zde například Devět životů o.s., Pohoda o.s., Shine Bean, Hračkotéka a další.

Pro všechny naše diváky budeme mít na našich trzích připraveno i drobné vánoční pohoštění – cukroví, vánočky, horký čaj a pro dospěláky i něco ostřejšího.

Městská divadla praž...
Tel: 224215943
Vodičkova 28
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: