Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
září

Foodparade festival

Chefparade

zpět na výpis akcí
 

Škola vaření Chefparade pořádá již 4. ročník festivalu Foodparade, který se koná 6. a 7. 9. 2014 opět v krásných zahradách pražského zámku Troja.

Začátek:06. 09. 14
Konec:07. 09. 14
Cena:od 250 Kč
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: gastro| lifestyle|Relax

Škola vaření Chefparade pořádá již 4. ročník festivalu Foodparade, který se koná 6. a 7. 9. 2014 opět v krásných zahradách pražského zámku Troja.

Návštěvníci ochutnají degustační menu nejlepších pražských restaurací, delikatesy z celého světa, výborná vína, skvělou kávu i lahodné pivo.

Ze sekce restaurací můžeme jmenovat např.:
Hotel InterContinental, Hotel Jítrava, Chefparade Foodtruck, La Truffe, Molekulární catering, Občanská Plovárna, SCHOOL, Sokolovna Průhonice, STEAKGRILL, Sushitime, U Emy Destinnové, Burger bar, Dockhouse, Můj šálek kávy, Oblaca, Švejk restaurant U Pětatřicátníků, Gourmet and Hotel Restaurant Villa Patriot či U Modré Kachničky.

Za delikatesy a nápoje:
Café Saint Tropez, Cerfis Wines, Cidrerie, Česká buchta, Dědova spíž, Doubleshot, Husí játra, Chefparade Warehouse, Italfood, La Petite France, Mattoni, Casa Havana, Palačinkárna Galetka, Pasta Art, Portské víno, Prosekárna či SKLIZENO.

Ukázka z programu:
Kuchařský souboj se Zdeňkem Pohlreichem 
Mezinárodní den kuchařů
5. ročník MAKRO Mistrovství ČR ve filetování čerstvého lososa
Finále soutěže Food Cup Czech Specials 2014
Cukrářská soutěž „Ochutnejte sladkou Českou republiku“
Kuchařský workshop s Viet Food Friends 
Slepá ochutnávka hub od restaurace La Truffe

 Pro děti bude k dispozici dětský koutek se zkušeným dozorem, kde mohou pobýt neomezeně a zdarma, účastnit se kreativních dílniček, kurzů zdravého vaření, balónkové dílny nebo si zasoutěžit ve skoku v pytli o zajímavé ceny. K dispozici i přebalovací pult, dětské židličky na krmení i mikrovlnná trouba k ohřátí dětské výživy. Anglicky a německy mluvící děti jsou také vítány!

 Předprodej na www.ticketstream.cz

 I na letošním festivalu Foodparade se mohou účastníci těšit na zajímavé zpestření, kterým je amatérská kuchařská soutěž I LOVE FOOD.

Soutěž odstartovala 16. 6. 2014 a její finále vyvrcholí přímo na festivalu kuchařským soubojem s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem®. Soutěžící mají za úkol připravit originální recept, jehož základní, hlavní a povinnou ingrediencí jsou HOUBY.

Vítěz soutěže se může těšit na zajímavé ceny v celkové hodnotě 50 000 Kč a jako BONUS bude uveřejněn jeho recept v magazínu školy vaření Chefparade a získá možnost vytvoření a vedení vlastního kurzu houbových specialit.

Soutěž probíhá ve 3 soutěžních kolech a její pravidla jsou velmi jednoduchá.  
Do soutěže se může zapojit amatérský kuchař, který dosáhl věku alespoň 15 let. Do soutěže mohou být zasílány recepty polévek, předkrmů, hlavních jídel nebo salátů. Soutěžící může přihlásit do soutěže pouze jeden recept. Podrobnosti o podobě soutěžních receptů a průběhu soutěžních kol lze nalézt na www.foodparade.cz

Soutěžní recepty musí být zaslány na e-mail info@foodparade.czdo 22. 8. 2014.

Hodnotit se samozřejmě bude originalita, popis, ale i dodržení zásad či sezónnost surovin.

www.foodparade.cz.

 

 

Trojský zámek
Tel: 739451492
U trojského zámku
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: