Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
září

Den Bejkáren s M Radio

M Radio

zpět na výpis akcí
 

Blbnoucí a zábavní odpoledne pro dospělé i děti plné zábavy, aktivit o ceny, hudby, tuningových aut, show siláka...

Datum:13. 09. 14
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 19:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, pro děti| Sport, Hry, Zábava

Dne 13.9. se v areálu Koupaliště Motol koná historicky 1. Den Bejkáren s M Radiem. A co že to je? Bude to takové blbnoucí odpoledne pro děti i dospělé, s podtitulem léto sice kalendářně skončilo, ale my se bavíme a užíváme si i dál. Pojďte se s námi pobavit, užít si legraci a vrátit se do dětských let.

VSTUP MOŽNÝ TAKÉ V MASKÁCH:-)) budeme soutěžit o nejvíc blnoucí masku o skvělé ceny!!!

Po 19.00 - AFTERPARTY - KONCERT S ŽIVOU KAPELOU, DJ SWEDER.

Těšit se můžete na skvělá vytuněná auta od Tuning Průhonice. Součástí programu bude i 20 minutová ukázka siláka Jirky Tkadlčíka a pozor bude se snažit o rekord (na akci budeme hledat co nejvíce žen a dívek a do 70 kg váhy, které Jirka bude zvedat ). Až budete unaveni, můžete okusit masáž od Studio Světélko. Pro ženy, dámy, slečny - možnost nalíčení ZDARMA od úžasné vizážistky Kateřina Vitáková. Nezapomínáme ani na děti a proto pro Vás máme ukázku služeb ZDARMA od 1.dětského salonu v České republice   Funny Sassy - účesy pro děti a lakování holčičích nehtíků (a o vouchery k nim budeme také soutěžit). Další aktivita pro Vaše dítka, aby se zabavila, zatímco Vy můžete blbnout jinde - výtvarný atelier Malování a kreslení - malou výtvarnou blbnoucí dílničku. Výborně se pobavíte a vyzkoušet si můžete - Crazy Bubbles a jejich BODYZORBING - moderní hru a pohybovou aktivitu vhodnou pro každého. 

Registrace do soutěží možná zde.

Přírodní koupaliště ...
Tel: 776 396 936
Zahradníčkova
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: