Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
října

Kavárny naživo

KAVÁRNY NAŽIVO

zpět na výpis akcí
 

Nechoď jen na pivo! Pojďme vrátit umění do kaváren.

Začátek:03. 10. 14
Konec:01. 11. 14
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla, galerie, koncerty, gastro| kavárny

V průběhu jednoho měsíce přineseme do kaváren po celé Praze výstavy, koncerty, přednášky, poezii, divadlo a další umělecké projekty všemožných druhů a žánrů. Od 3. října do 1.listopadu proběhne 18 akcí. Do celého projektu je zapojeno 20 kaváren a přes 200 umělců. Jedná se o jednu z největších kavárenských akcí u nás.

Účinkující: Lékaři bez hranic, divadelní soubor Crossroads, sochař Aleš Novák, poprocková kapela Black Alert,studenti malby Střední průmyslové školy Václava Hollara a mnozí další...

KAVÁRNY: NONA, Jericho, Unijazz, Krásný ztráty, Neustadt, Indigo, Original Coffee, Lajka, Jedna, Velryba, Barevná kavárna, Café v Lese, Týnská literární kavárna, Řetězová literární kavárna, Duende, Liberál, Podnik

Program naleznete zde, ale malou ochutnávku vám přinášíme i tady:

6. 10. Unijazz - Na cestě (Dominik Presl procestoval jihovýchod Asie díky vlakům, stopu, motorce a slonům. Během večera "Na cestě" se podělí o své zážitky a poradí, jak cestovat s minimálními náklady i na co si dávat pozor.)

20. 10. Kavárna Liberál - Houpací sociální sítě (Nejen v kavárnách je pohodlno a milo. Své o tom ví psycholožka a vedoucí volnočasových aktivit pro mladé bez domova, Jitka Marelová)

4. 10. Café Jericho - performance sochařů (Další z našich umělkyn je sochařka Marie Špačková (AVU). Milovnice gotiky a secese se představí na Performance sochařů hned zkraje října!)

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: