Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

KAVÁRNY NAŽIVO

Praha, Praha,

zpět na výpis
 
KAVÁRNY NAŽIVO

Výstavy, koncerty, přednášky, poezii, divadlo a další umělecké projekty všemožných druhů a žánrů.

Telefon:731 021 526
Kategorie: kultura|gastro|kavárny

Ještě za První republiky byla kavárna místem, kde se přirozeně setkávali umělci, hudebníci a spisovatelé. Kde tvořili, předváděli své výtvory a navzájem se inspirovali. Ačkoliv je dnes v Praze spousta skvělých kaváren, tvořivý umělecký element jim z nějakého důvodu chybí. A právě proto přicházíme my!

V průběhu jednoho měsíce přineseme do kaváren po celé Praze výstavy, koncerty, přednášky, poezii, divadlo a další umělecké projekty všemožných druhů a žánrů. Do celého projektu se zapojí opravdu velké množství lidí a míst. Doufáme, že se budou navzájem ovlivňovat, že lidé oživí místa a místa oživí lidi. Proto vidíme každého návštěvníka a každou akci jako vlny. Vlny, které se navzájem střetávají, reagují na sebe, inspirují se. Zároveň mezi sebou o tom všem mluví a píšou. Z jedné akce tak přecházejí vlny na druhou, jako když člověk hodí do vody kámen. Stejně tak doufáme, že pořádné vlny vyvoláme v kavárenském a městském životě vůbec – že se to, co Kavárny naživo vyvolají, bude šířit ještě dlouho a dosáhne pořádně daleko.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: