Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Kluziště Petra - dočasně ZAVŘENO kvůli počasí

Farmářská loď Petra

zpět na výpis akcí
 

Kluziště na lodi. Na nejoblíbenější náplavce podél řeky Vltavy, je v provozu zimní království pro milovníky bruslení!

Začátek:01. 12. 23
Konec:29. 02. 24
Čas:14:00 - 21:00
Kategorie: sport|lední sporty

Na nejoblíbenější náplavce podél řeky Vltavy, na Rašínově nábřeží, je zakotvena vysloužilá nákladní loď Petra. V průběhu léta paluba tohoto kolosu ožívá jako oblíbená pivní zahrádka s širokou nabídkou občerstvení a unikátním výhledem na řeku Vltavu a Pražský hrad. Ale v zimě se tato loď promění na zimní království pro milovníky bruslení a adventní atmosféry.

Jediné a unikátní kluziště umístěné přímo na řece Vltavě s úchvatným výhledem na Hradčany a Chrám sv. Víta. Bruslení na Petře je otevřené denně od prosince do března stejně jako stánky s širokou nabídkou občerstvení. Kromě každodenního veřejného bruslení lze individuálně domluvit řadu dalších služeb. Ledová plocha může být využita pro dětské skupinky, pro koordinovanou výuku bruslení, pro firmy nebo uzavřenou společnost, jako jsou narozeninové oslavy apod.

BRUSLÍME

OD PONDĚLÍ DO PÁTKU
14:00 – 21:00

O VÍKENDU
9:00 – 21:00
OD PROSINCE DO BŘEZNA

Vstupné

150,- Kč / 90 minut bruslení

Děti do 120 cm výšky zdarma (doprovod dospělé osoby podmínkou)

Farmářská loď Petra
Tel: 777 751 312
Rašínovo nábřeží
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: