Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
srpna

Film & Pivo - Šílený Max: Zběsilá cesta

Kino Kavalírka

zpět na výpis akcí
 

Během projekce filmu Šílený Max: Zběsilá cesta si můžete vychutnat řadu pivních lahůdek.

Datum:26. 08. 23
Cena:333 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, gastro| bary a pivnice

V rámci pravidelného Film & Drink jsme tentokrát spojili síly s Vítem Schmarcem (také Pivním skautem) a Tomášem Stejskalem, zarytými milovníky piva a filmů (Čelisti).  A vzniklo tak Film & Pivo.

Zběsilá jízda rozpálenou apokalyptickou pouští, která přímo vybízí k tomu se napít. Pořádně se napít. Vychlazeného, chmelového nápoje. První snímek, který napárujeme s pivními speciály (chmely USA, Austrálie) bude Šílený Max.

Pivo. Teplo. Poušť. Sahara. Auto. Další auto. Tom Hardy. Mléko. Pivo. Další pivo. Písek v očích. Znovu pivo!

Splendidní Tom Hardy a bezvlasá Charlize Theron se řítí písčitými dunami. Šílený Max, pronásledovaný svou pohnutou minulostí, je přesvědčen, že jediný způsob jak přežít, je vydat se na osamělou pouť. Narazí však na skupinu prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, v jejímž čele stojí elitní Imperator Furiosa. Citadelu, odkud prchají, tyranizuje Immortan Joe, kterému kdosi odcizil něco nenahraditelného. Rozzuřený vojenský vůdce svolá všechny své gangy a ve vysokooktanové silniční válce nemilosrdně pronásleduje prchající rebely.

Austrálie, USA, 2015, 120 min, r. G. Miller, v originálním znění s českými titulky


Pivní degustace (v ceně vstupenky):

Euphoria enigma - pivovar Zichovec (0,3l)

Spodně kvašený ležák, výrazně chmelený australským chmelem Enigma a to jak za tepla, tak za studena. Příjemně voňavý ležák s tóny bílých hroznů a červeného rybízu. Pitelný ležák na rozjezd po apokalyptické krajině.

Apollo Galaxy - pivovar Matuška (0,3l)

Při výrobě byl použitý australský chmel nabitý sluncem, který dodává s chmelem Citra výrazné aroma po tropickém ovoci. Pro hořkost piva byl použit americký chmel Apollo. Ideální na dlouho jízdu po vysušené apokalyptické poušti

Session NEIPA – pivovar Čestmír (0,3l)

Sestava parádních aromatických chmelů včetně jednoho v cryo úpravě, ovesných vloček, pšeničného a ječného sladu a laktózy, to bylo použito pro dosažení jemné krémové chuti, příjemného tropicko – mandarinkovo - kokosového aroma, ale vše s důrazem na zachování výborné „pitelnosti“ po krasojízdě pouští

Orange Session NEIPA - pivovar Clock (0,3l)

Lehká a osvěžující Orange Session NEIPA. Použité jsou chmely Strata, Idaho 7 a Nelson Sauvin a infikovaná je pomerančem. Osvěžující napojení po tropické NEIPĚ na další jízdu.

Blackout Imperial Stout - pivovar Prokopák (0,1l)

Imperial Stout 24% s obsahem alkoholu 9,5%! Při výrobě bylo použito 10 druhů sladů, mezi nimi např. pražený ječmen, pražené žito a pražená pšenice. Kooperace pivovaru Prokopák a pivovaru Máša. Výsledkem je plná chuť s tóny hořké čokolády. Temné zakončení naší pouštní jízdy.

Kino Kavalírka
Tel:
Plzeňská 210
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: