Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
května

Běh pro Paraple

Malešický park

zpět na výpis akcí
 

Tradiční akce s mimořádnou atmosférou, známými tvářemi a rodinným programem – a během na 100 metrů nebo orientačním během.

Datum:27. 05. 23
Cena:100 Kč
Čas:13:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, hudba, sport| běh a kolo, Benefiční pro děti| Divadlo, Zábava,

Program je připravený pro všechny věkové kategorie. Děti i dospělí mohou závodit na stometrové trase. Ve způsobu zdolání trati se meze nekladou.
Pro odvážnější jsme letos ve spolupráci se Sportovním klubem vozíčkářů Praha připravili i jednu novinku, a to orientační běh. Jeho základem je, kromě běhu, čtení mapy a zvolení nejvhodnějšího postupu mezi vyznačenými kontrolami. Závod je možné pojmout libovolně – vysloveně sportovně, jako lehké proběhnutí či procházku s kočárkem.

Nachystáno je toho ale mnohem více. Součástí akce bude hudební vystoupení Emmy Smetany a Jordana Haje, zpěváka Santiaga a Pohřební kapely. Pro milovníky karnevalové samby je připravená bubenická show Batala Praha. Vystoupí akrobatický soubor Losers Cirque Company, který má pro zájemce připravený také trampolínový workshop. Pod názvem Tanec s láskou vystoupí taneční skupina Dominika Vodičky a Twirling TJ Sokol Vysočany.

Bohatý doprovodný program doplní aktivity pro děti, které tak budou mít možnost užít si cirkusové představení Pan Bonobo, taneční školičku, malování na obličej, kreativní dílničky, skákací hrad a dopravní hřiště. K pomazlení (nejen pro děti) budou připraveni asistenční pejsci.

Chybět samozřejmě nebudou stánky s občerstvením.

Malešický park
Tel:
U Krbu
Praha 10, 10800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: