Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
února

Stůl pro dva

Divadlo Ungelt

zpět na výpis akcí
 

Denise a Harry jsou ze stejného městečka, ale přesto se skoro neznají. Až dosud… Něžná komedie o lásce ve zralém věku.

Datum:24. 02. 23
Cena:550 Kč
Čas:19:00 - 21:30
Kategorie: kultura|divadla zábava| poznání|

„Stůl pro dva je potvrzením toho, že nejsilnější milostné příběhy jsou ty nejobyčejnější. Dějí se ve všedních dnech ve všedním světě – všední ale rozhodně nejsou. Mladý dramaturg londýnského Národního divadla Stewart Pringle ve své romantické komedii využívá osvědčenou dramatickou situaci: střet dvou osobností, které by za normálních okolností spolu nikdy ani nemluvily. V komunitním centru se tak potkává stárnoucí boomer a temperamentní učitelka zumby. Jejich kolize je zárukou skvělé divadelní komedie, za kterou Pringle v roce 2017 získal nejprestižnější ocenění pro začínající dramatiky ve Velké Británii Papatango New Writing Prize. A není divu: málokterý text tak něžným a zábavným způsobem zachycuje milostné vzplanutí ve zralém věku a zároveň zkoumá možnosti, jak překlenout propast mezi různými sociálními bublinami.“ (Pavel Ondruch)

ÚČINKUJÍCÍ A TVŮRCI:
Hrají: Dalibor Gondík, Alena Mihulová
Autor: Stewart Pringle
Překlad: Blanka Křivánková
Režie: Pavel Ondruch
Scéna: Pavel Ondruch
Kostýmy: Alena Schäferová
Česká premiéra: 24. 2. 2023

Divadlo Ungelt
Tel: 224 828 082
Malá Štupartská 1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: