Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
září

Czech Design Week 2022

Mánes

zpět na výpis akcí
 

Czech Design Week je přehlídka designu, která představuje autory nezávislé tvorby.

Začátek:02. 09. 22
Konec:04. 09. 22
Cena:od 150 Kč
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie, ostatní, vizuální umění, lifestyle| Bydlení

9. ročník festivalu designové tvorby Czech Design Week 2022 zamíří letos do ikonických prostorů Galerie Mánes u pražské náplavky. Od pátku 2. do neděle 4. září nabídne výběr současné designové tvorby od známých jmen, talentovaných studentů, zajímavých studií a značek a také nových objevů. Přehlídku designu doplní také hudební a vzdělávací doprovodný program v podobě přednášek a panelových diskuzí s přesahem do světa designu a umění.

Festival designu Czech Design Week se zaměřuje především na objevování mladých talentů, nových značek, studií, a také studentů uměleckých škol. Cílem přehlídky je propojovat designéry a veřejnost a přinášet kvalitní designovou tvorbu do povědomí veřejnosti. Letošní ročník zavítá do prostor funkcionalistické prvorepublikové výstavní síně Galerie Mánes. Kromě slavnostního zahájení a doprovodného hudebního a vzdělávacího programu se uskuteční v rámci slavnostního zakončení také vyhlášení devátého ročníku cen Czech Design Award, které se zaměřuje především na vycházející talenty nejen českého designu. Vybraní designéři obdrží cenu v podobě skleněné vázičky, kterou navrhl sklářský výtvarník František Jungvirt.

Mánes
Tel: +420 730 150 772
Masarykovo nábřeží 250/1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: