Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
srpna

Továrna na zázraky (open-air)

Gabriel Loci

zpět na výpis akcí
 

„Továrna na zázraky“ je iluzionistická show pod širým nebem a představení mladého českého mentalisty a iluzionisty Michala Nesvedy.

Začátek:09. 08. 22
Konec:27. 08. 22
Cena:od 290 Kč
Čas:21:15 - 22:15
Kategorie: kultura|ostatní, zábava| zábava - ostatní

„Dospělí jsme od toho, abysme si plnili své dětské sny!” Tato věta stojí na první stránce knihy, kterou v dětství Michal nalezl. Napsal jí neznámý kouzelník pro svou vnučku, která věřila tomu, že když venku padají sněhové vločky, plní se tajné sny. Kniha Mozek, továrna na zázraky slibuje, že čtenáře naučí, jak si ty své splnit.

Michal Nesveda se specializuje na mentalistické experimenty, které oklamou mysl, přesvědčí mozek, že ne vše se dá logicky pochopit. Během vystoupení diváci také uvidí jeden z nejnebezpečnějších úniků na světě, únik z děsivé hořící pasti zavěšené 6 metrů nad zemí. Mimo to se také dozví, jak vybrat výherní čísla do slosování loterie nebo uvidí nádherná kouzla s živými rybičkami.

Termíny představení: 9.8., 11.8., 12.8., 13.8., 25.8., 26.8., 27.8.

Gabriel Loci
Tel: 602 506 507
Holečkova 106/10
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: