Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
července

Francie na střeše

Střecha Lucerny

zpět na výpis akcí
 
Tip

Pláž na Střeše Lucerny bude stále připravena k slunění. Francouzská vína a další dobroty jsou samozřejmostí.

Začátek:28. 07. 22
Konec:31. 07. 22
Cena:150 Kč
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: zábava|party a kluby, zábava - ostatní, gastro| občerstvení, vinárny

Popíjení červeného ve vinárně v Bordeaux...  Poslouchání chansonu v kavárně v Paříži...Ochutnávka sýrů a salámů ve vísce Camembert... Procházka po pláži v Nice... Také jste se zasnili a naladili jsme Vás na atmosféru milované Francie?

Pokud ano, těšte se na poslední červencový víkend (samozřejmě počítáme i se čtvrtkem) - Střechu Lucerny tematicky proměníme do francouzské nálady.

Ve čtvrtek máme pro vás přichystané palačinky - pardon crêpes.

V pátek zahraje gypsy-swing-šansony Drama Jazz Band (vstupenky na sobotu k zakoupení výjimečně i online na https://goout.net/.../francouzsky-vikend-drama.../szwnfwt ) v sobotu speciální francouzský set pianista Vít Horažďovský a v neděli na housle Veronika Rauchfussová.

Desítky francouzských sýrů k ochutnání, které pro vás vybrala francouzská sýrárna s tradicí od roku 2008 - Fransýr, budou připraveny v sobotu.

Střecha Lucerny
Tel: 775224086
Štěpánská 61
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: