Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
července

Dům odpočinku : House of Rest

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Studio ALTA jako Dům odpočinku. Během sedmi dnů chceme sdílet dočasné útočiště pro všechny unavené, nabídnout oázu lenošení.

Začátek:04. 07. 22
Konec:10. 07. 22
Čas:14:00 - 21:00
Kategorie: kultura|ostatní, poznání| ostatní, lifestyle| Relax

Vytvoříme prostor, kde se společně budeme moci zamýšlet nad strategiemi, které odpočinek nevnímají pouze jako prostředek k ještě většímu výkonu.

V tváří tvář prostředí orientovanému na výkon je odpočinek odsouván do spodních pater priorit na schodišti úspěchu. Pokud nám je dopřán (a pokud jsme si ho schopni dopřát), vyplňuje často pouze nejnezbytnější prázdná místa mezi jednotlivými pracovními aktivitami. Chceme se zamýšlet nad odpočinkem, abychom byli schopni jeho hodnotu a důležitost obhájit před institucemi, kolegyněmi*kolegy i námi samotnými. Sdílet zkušenosti, jak odpočívat v momentech, kdy se nám v emailové schránce vrství nevyřešená práce a kdy se blíží termín zaplacení nájmu. Co by se vlastně stalo, kdybychom se na týden odmlčeli? Může se odpočinek stát prostředek rezistence a co se můžeme od odpočinku naučit o nás samotných i prostředí, ve kterém fungujeme?

Dveře Domu odpočinku se otevřou každý den od 15:00 do 21:00 (o víkendu pak od 14:00). Jeho program bude věnovaný nerušenému odpočívání v místnosti plné dek a polštářů doplněné o různorodé praxe a konverzace umožňující odpočinek aktivně zažívat i kriticky reflektovat.

Studio Alta
Tel: 605 439 612
Sokolovská 136/24
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: