Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
června

MINT Market Praha

MINT market

zpět na výpis akcí
 

Největší trhy s autorským designem a módou v Pražské tržnici

Datum:11. 06. 22
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: zábava| gastro| lifestyle|Nakupování

Letní MINT Market v Pražské tržnici

MINT Market, oblíbený trh s autorským designem a módou, oživí v sobotu 11. června holešovickou tržnici, kde vyroste více než 110 stánků nezávislých tvůrců. Letní módní kolekce, stylové oblečení pro děti, hračky, šperky ze dřeva i z kovu, kabelky, pásky a boty, bytové doplňky, dekorace, bio kosmetiku, to vše pořídíte přímo od jejich autorů v příjemném prostředí od 9 do 17 hodin. Vstup je jako vždy zdarma a bez bariér, čtyřnozí mazlíčci jsou vítáni.

Chybět nebudou ani vybrané delikatesy a hned vedle se navíc uskuteční Slavnost Cideru 2022, na které můžete ochutnat více než sto druhů řemeslných ciderů, moštů a limonád. Skvělí djs zahrají pohodové funky mixy a nejmenší návštěvníci dostanou jedinečnou příležitost vyzkoušet si, jaké to je postavit se taky za djský pult na Cool Dj Skool. Vedle budou probíhat graffiti workshopy. Rodinné a pohybové centrum Pražačka dopoledne uspořádá fotbalový workshop pro děti před zahrádkou Burza#4. V Hale 17 pak můžete navštívit hravé Světy české animace.

Za MINT Marketem stojí parta lidí, kteří dělají eventy přes deset let. V současné době ho úspěšně provozují od Ostravy až po Plzeň, přičemž počet nových lokalit neustále roste. Trhy jsou známé svou přátelskou uvolněnou atmosférou a širokým sortimentem originálního zboží, většinou ruční nebo řemeslné výroby, s vysokým zastoupením současných trendů, jako jsou například fair-trade, eko, bio, zero waste nebo upcycled. Návštěvníci často ocení osobní přístup a přímý kontakt s výrobci. Designeři zase rádi využijí příležitosti prezentovat svoje výrobky širokému publiku, aniž by tomu museli věnovat všechen svůj čas nebo prostředky. "Podpora malých a lokálních značek je od samého začátku jednou ze základních myšlenek našeho projektu", dodává principálka Lenka Kolářová.

Seznam prodejců, aktuality a bližší informace najdete na webu https://www.mintmarket.cz/cs/trh/praha-35, ve Facebookové události https://www.facebook.com/events/1048712852747510 a také na Instagramuwww.instagram.com/mintmarket.cz.

 

MINT Market Praha 35

Sobota 11. 6. 2022

Pražská tržnice, Praha 7

9.00 – 17.00

Vstup zdarma

MINT market
Tel: 728 230 430
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7 - Holešovice, 17004
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: