Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
června

United Islands of Europe: Freedom Edition

Ostrovy s.r.o

zpět na výpis akcí
 

Oblíbený městský festival United Islands letos nahradí speciální edice věnována tématu svobody: United Islands of Europe - Freedom Edition.

Začátek:10. 06. 22
Konec:11. 06. 22
Čas:17:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba, zábava| poznání| ostatní, workshopy

Festival se tradičně soustředí na představování hudebních objevů a novinkou tohoto ročníku jsou nové tváře hudební scény ze zemí střední a východní Evropy. V české metropoli tak 10. a 11. června kromě českých a slovenských interpretů vystoupí i neokoukaná jména z Německa, Polska, Ukrajiny, Běloruska, Rumunska či Litvy. 

Pražské ostrovy a přilehlé lokace během dvou dní rozezní padesátka umělců na celkem sedmi scénách včetně tzv. Freedom stage na Střeleckém ostrově. Na dramaturgické koncepci navázal mladý tým v čele s Kamilou Buráňovou užší spolupráci např. se spřáteleným německým showcasovým festivalem c/o pop nebo nezávislým kolektivem Heartnoize. Na své si hudebně přijdou i posluchači již zavedených mediálních partnerů festivalu jako Radio 1, které bude mít stejně jako c/o pop jednu ze scén pod svými křídly.

I letos se příchozí mohou těšit na nehudební program známý pod názvem Ostrovy inspirace. Ten nabídne workshopy, zajímavé aktivity i panelové diskuze na témata svobody, diverzity nebo udržitelnosti. Gastro zóna neboli Gastro Ostrovy letos představí udržitelné trendy ve stravování. Program festivalu United Islands of Europe – Freedom Edition se bude odehrávat na Střeleckém ostrově, Janáčkově nábřeží, Vítězné ulici u Café Savoy, Dětském ostrově, u Jazz Docku, v parku Portheimka a Terase OC Nový Smíchov.

Více na www.unitedislands.cz nebo www.facebook.com/unitedislandsofprague.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: